Categorii
Arhiva Optimism

Tehnologia de azi pentru șansa de mâine

campanie Eu sunt fan tehnologie, după cum bine vezi pe acest blog. Cel mai mult îmi place când tehnologia este folosită pentru lucruri pozitive. Trebuie să ținem cont că în spatele tehnologiei sunt oameni și că, uneori, acei oameni fac lucrurile care trebuiesc a fi făcute. Adică, se hotărăsc să ajute.

Oktal, care este și sponsor al concursului SuperBlog, pornește de azi o campanie prin care va ajuta un proiect social, educațional sau ecologic cu suma de 1000 de dolari. Cel care propune cazul câștigător va primi un laptop Dell N5010.

Iată ce zic băieții de la Oktal :

Toti știm cât de necesar este astăzi un computer performant, deopotrivă în educație și în activitatea profesională. Atât tinerii care se pregătesc pentru o carieră, cât și ONG-urile care desfășoară proiecte în diverse domenii au nevoie de susținere materială pentru a-și realiza planurile. Acum le putem oferi împreuna această șansă. Participați la campania „Tehnologia de azi pentru șansa de mâine”, votați cauzele în care credeți și dați-le șansa la un viitor mai bun! Astfel ii puteți ajuta să câștige premiul de 1000 USD. În plus, ONG-ul care a propus cazul cu cele mai multe voturi va câștiga un laptop performant (Dell N5010) de la OKTAL.ro.

Trebuie să fac o precizare: pot participa ONG-urile, dar și cei care au blog. Regulamentul zice că este eligibilă orice persoană fizică/juridică ce deține un site.

Pe scurt, ce vei avea de făcut? Pentru aceasta va trebui să scrii un articol despre această campanie prin care să ceri cititorilor să îți prezinte cazuri sociale, educative sau ecologice. După ce vei alege unul dintre ele (sau dacă deja știi un asemenea caz) trebuie să mergi AICI și să notezi datele tale și ale celui care are nevoie de ajutor.

Neapărat: nu se consideră validă participarea fără înscrierea cazului susținut.

Campania se va desfășura după cum urmează:

  • 9-31 mai 2011: Perioada de inscriere. Fiecare participant nominalizeaza un singur caz social / proiect, selectat dupa propriile criterii, unilateral sau in colaborare cu cititorii sau partenerii.
  • 1 – 15 iunie 2011: Oktal.ro afiseaza nominalizarile propuse, iar participantii voteaza nominalizarile, exceptand propriul caz, cu 3 note: 10, 5, 1.
  • 16 iunie 2011: Se centralizeaza datele si se anunta castigatorii, respectiv cazul / proiectul cu cele mai multe voturi si participantul care l-a propus.
  • 16 – 30 iunie 2011: Participantii publica pe propriul site rezultatele votarii. Se inmaneaza premiile castigatorilor.

Dat fiind că eu sunt partener media eu nu pot fi și participant, așa că, dragi colegi bloggeri, aveți ocazia să participați la această campanie prin care ajutați un caz cunoscut de voi și aveți șansa unui premiu frumușel. Când aveți totul pregătit (citiți Regulamentul) puteți reveni aici și să dați clic pe imaginea cu Oktal din dreapta pentru înscriere. Spor la găsit cazuri. Să ajungă banii acolo unde este cea mai mare nevoie!

Sursa imagine.

8 răspunsuri la “Tehnologia de azi pentru șansa de mâine”

Imi place mult campania. Mi-am salvat link-ul si probabil o sa particip si eu 🙂

Eu zic ca e o ocazie buna sa ajutis i sa castigi si un premiu. Bine, situatia e mai complicata pentru ca va exista o votare. 😀

Okay, ti-am tirmis mail. Sa vedem cine mai e interesat.

[…] vedea bannerul în dreapta cu Tehnologia de azi pentru șansa de mâine și poți citi și articolul meu de data trecută. Este vorba despre faptul că, dacă ai blog sau ești ONG (și ai și site), […]

[…] Câțiva dintre noi vom participa și, sper eu, vom cunoaște oameni noi. Pe blogul meu am campania Tehnologia de azi pentru șansa de mâine (9 mai – 15 iunie), campanie prin care un caz social sau proiect câștigător va primi 1000 […]

[…] vedea bannerul în dreapta cu Tehnologia de azi pentru șansa de mâine și poți citi și articolul meu de data trecută. Este vorba despre faptul că, dacă ai blog sau ești ONG (și ai și site), […]