Categorii
Arhiva Optimism

Am o veste bună

tehnologia de azi sansa de maine campanie csrÎți mai aduci aminte când scriam că poți ajuta un caz social sau proiect ecologic/educațional și că poți câștiga un laptop Dell N5010? Ei bine, cei de la Oktal.ro s-au hotărât să prelungească perioada în care are loc această campanie. De ce? Pentru se pare că există interes iar mai multe ONG-uri au cerut prelungirea perioadei de înscriere.

Ideea de bază, pe care o poți citi în Regulament, este să ai un blog/site pe care să publici cazul cu care vrei să concurezi în campania Tehnologia de azi pentru șansa de mâine. Odată ce ai făcut asta te duci AICI și te înscrii pe tine și cazul tău pentru validare.

Cazul căștigător ia 1000 dolari iar cel ce l-a propus câștigă un laptop Dell N5010. Fă un bine!

Astfel, programul campaniei se modifică după cum urmează:

  • 9 mai – 30 iunie 2011: Perioada de înscriere. Fiecare participant, persoană fizică sau juridică, nominalizează un singur caz social / proiect, selectat după propriile criterii, unilateral sau în colaborare cu cititorii propriului site sau cu partenerii.
  • 1 – 15 iulie 2011: Oktal.ro afișează proiectele și cazurile nominalizate de participanți, iar aceștia le votează, exceptând propriul caz, cu 3 note: 10, 5, 1.
  • 16 iulie 2011: Se centralizează datele și se anunță câștigătorii, respectiv cazul / proiectul cu cele mai multe voturi și participantul care l-a propus.
  • 16 – 31 iulie 2011: Participanții publică pe propriul site rezultatele votării. Se înmânează premiile câștigătorilor.

Iată ce a spus și Dan Dumitrescu, manager general al Oktal.ro.

„Ne bucurăm că ONG-urile au răspuns pozitiv invitației noastre de a participa la campania „Tehnologia de azi pentru șansa de mâine” și ne dorim să beneficieze de această oportunitate cât mai multe proiecte și cazuri care au nevoie de susținerea noastră materială”!

Cunoști vreun caz pe care vrei să îl ajuți? Propune-l!

2 răspunsuri la “Am o veste bună”

eu sunt partener media, adica popularizez campania!