Categorii
Arhiva General Optimism

Nou podcast la orizont: Un român în Londra

În primul episod, numit 001 – Români pe motorete, afli despre britanici cuțitari, români în știri, hoți de buzunare în metroul londonez, joburi ciudate și 5 ani de Mall Westfield. Am scris multe articole despre Londra și viața în UK, așa că podcastul este ca o extensie pentru acele articole. În podcast poți zice mult mai multe comparativ cu articolele scrise, așa că, de ce nu?, iată că de azi avem un podcast săptămânal în română despre lucruri ce se petrec prin Londra. Este vorba de săptămâna 12 – 16 septembrie 2016.

Fiecare episod are știri luate din ziarul local Evening Standard și apoi comentate de mine, cu bune și rele. Sunt de un an aici, am aflat câteva lucruri, așa că, în timp ce îți aduc știrile săptămânii mai completez cu alte detalii ce le știu despre subiectele respective.

Nu am mai vazut podcast în română despre viața în UK în genere și sper ca podcastul „Un român în Londra” să îți creeze o imagine cât de cât reală despre viața de aici. Este important să știi bunele și relele din Londra ca să nu pici în capcană aiurea.

Fiecare episod va avea pe la 30-40 de minute în care prezint vreo 10 – 15 știri ale săptămânii. Normal, comentariile vor fi subiective, oricât de mult aș încerca să fiu obiectiv, dar vei avea ocazia să vezi Londra cum nu ai mai făcut-o până acum. Ca idee, podcastul acesta va fi ochiul tău în viața metropolei.

Voi căuta subiectele care sunt cât de cât relevante pentru români și voi avea ținta pusă pe știrile cu și despre români.

Pentru sfaturi, sugestii, idei și altele, nu uita să lași un comentariu mai jos. Sper ca podcastul să ajute cât mai mulți români, mai ales că prezint și informații de interes general și că voi aduce și o rubrică de sfaturi la final de episod. Să-i dăm bice, zic 😀
podcast-roman-in-londra-001-12-16-sep-2016

2 răspunsuri la “Nou podcast la orizont: Un român în Londra”

Podcast “Un român în Londra” ep 50 – alba-neagra pe London Bridge, CV în UK, Londra periculoasă | Manuel Chețaspune:

[…] știri: – podcastul de față a ajuns la episodul numărul 50, mai bine de un an și jumătate de podcasting – Ambasada României: Contribuţii privind muzeul virtual al românilor de pretutindeni […]