Categorii
Arhiva Optimism

Particip la RoBlogFest

roblogfest-logo-2011

Mulți dintre cititorii mei fideli știu că am câștigat SuperBlog 2010, concurs la care trebuia să scriu articole pe anumite teme și primeam note de la un juriu. Nu a fost deloc ușor și au fost destule emoții pe parcurs. Anul acesta am intrat în cursa RoBlogFest, unde sistemul este total diferit, dar aventura este pe măsură.

RoBlogFest este cel mai mare concurs de bloguri în care premiile se câștigă datorită votului popular sau datorită notelor date de juriu. Nu există articole obligatorii de scris, dar trebuie să faci în așa fel încât să strângi cât mai multe voturi. Eu m-am înscris la categoria Personal și Infotainment, pentru că am blog personal, dar ofer și informații (cultură generală, tehnologie, internet) și divertisment (animații, filme).

Mă găsești la poziția 52 dând clic pe linkul de mai jos:
Personal & Infotainment – Cel mai popular blog.

Dacă îți este drag acest blog și vrei să mă susții o poți face dând un vot aici. Fiecare vot contează și sunt sigur că ai vrea să știi cum e să ajuți la popularizarea unui blog care, zic eu, îți oferă un pahar de voie bună și de informație.

Văd că au dat 45 de oameni Like pentru Fan Page-ul acestui blog. Cu această ocazie vă mulțumesc și vă mai chem la un mic efort: voi, cei 45, să votați pentru acest blog în cadrul concursului. Nu este cel mai popular, dar voi și ceilați cititori îl puteți face cât mai popular.

Dat fiind că nu facem nimic de unii singuri vreau să vă rog să dați un vot și pentru stilmasculin.ro dând clic aici. Laci, cel care se ocupă de blog, face o munca extraordinară cu materialele lui din care putem învăța, noi, bărbații, cum să ne îmbrăcăm cu stil. Omul știe ce știe, asta e sigur.

Nu pot uita un tovarăș foarte simpatic mie și anume Mnealui care participă cu un blog care pune la dispoziție tot felul de informații despre instructori auto. Îl poți vota și pe el aici.

Așa că, nu vă mai rețin și fuguța de votați pentru acest blog. Nu uitați să lăsați un salut aici, la comentarii, să știu cui să îi mulțumesc când trece războiul. Mulțumesc de pe acum celor care vor pune umărul la promovarea blogului.

[UPDATE]Pentru vot trebuie să vă faceți cont la RoBlogFest (durează puțin) iar perioadele de votare sunt așa:
– etapa 1 – între 10 – 17 martie
– etapa 2 – între 18 – 23 martie.

28 de răspunsuri la “Particip la RoBlogFest”

A, atunci ma poti vota pe mine si pe prietenii mei 😀

succes si tie. Sunt ceva locuri asa ca vedem ce iese 😀

Multumesc. Voi castiga cu sprijinul celor care cred in blogul meu 😀 Mai ales ca eu cerd ca este ceva frumos:D

Multumesc Manu si… MULT SUCCES!
Conteaza pe votul meu si in etapa a !!-a.

Multumesc. Iti dai seama ca voi stresa iar oamenii si pentru etapa a 2-a. Dar, macar atunci vor avea deja conturile facute 😀

Sa fie succese sau succesuri :)) numai sa fie 😀

Multumesc de vot. Hmmm, umbrele sau de astea din pacate nu. Nu stiu cat de sus voi reusi sa ajung 😀 Dar un guest post aici cred ca ar fi numai potrivit. Mai ales ca te stiu optimista. Accepti?

Multumesc de urare. Poti totusi sa ma votezi 😀

Merci fain. Inca ceva voturi si ajung in etapa 2. 😀

Merci si eu pentru tot ajutorul dat. Sa vedem ce va fi maine 😀

[…] Nu uita că acest blog participă la concursul de popularitate RoblogFest. Dacă vrei să mă susții te invit să mă votezi dând clic aici (valabil până pe 17-03-2011). […]

[…] Nu uita că acest blog participă la concursul de popularitate RoblogFest. Dacă vrei să mă susții te invit să mă votezi dând clic aici (valabil până pe 17-03-2011). […]

Social Media Brasov – comunitate online locală | Manuel Chețaspune:

[…] Nu uita că acest blog participă la concursul de popularitate RoblogFest. Dacă vrei să mă susții te invit să mă votezi dând clic aici (valabil până pe 17-03-2011). […]