Categorii
Arhiva Infografice

Starea muzicii, iPad și alte gadgeturi – infografice

Până să ajungem la informațiile despre infografice vreau să fac două precizări și anume: 1.particip la RoBlogFest iar 2. cele mai bune gânduri le trimit către Japonia, care a fost lovită azi de un cutremur de 8,8 grade pe scara Richter. Trebuie să aduc aminte că ei, având o cultură a prevenției, așa cum spune și Tudor, au reușit să limiteze efectele dezastruoase ale tsunamiului ce a urmat (deși sunt 88 000 de dați dispăruți și peste 300 de morți).

În ajutorul lor a venit și Google care, ca și în cazul revoluției din Egipt, a creat un Centru Online de Gestionare a Crizei, prin care oferă metode de a găsi persoane sau de a lua legătura cu cei pierduți. Bravos Google și mulțumesc Mashable pentru știrea despre Google.

Probabil că deja ești curios să afli despre ce este vorba în imaginile de mai jos. În prima este vorba despre modul în care au evoluat, de-a lungul timpului, metodele prin care noi consumăm muzica. De la gramofon până la CD-player (care sunt acum de domeniul trecutului) muzica a ajuns la urechile noastre și ne-a încântat. Fără muzică nu am mai fi oameni. Sau, cel puțin eu nu.

Un lucru interesant, muzica transmisă prin streaming a adus venituri de 1,1 miliarde de dolari în Europa, față de 1 miliard care au fost aduși de FIFA World Cup. nu ai fi crezut acest lucru, dar iată că melomanii sunt mai profitabili. Cel mai mult sunt ascultate radiourile online, ori în automobil, ori acasă. Am iTunes instalat și ascult toată ziua radio online. Din 233 de radiouri online a și de unde alege.

În orice caz, viitorul muzicii este mobil, mai mult ca sigur. Pentru mai multe informații urmărește infograficul de mai jos. Via [CoolInfographics].
infografic-starea-muzicii

Dacă vrei să îți iei un gadget și nu știi ce fel de specificații are să știi că cele două infografice de mai jos te vor ajuta în luarea deciziei corecte. Vei vedea că cele mai multe smartphone-uri au blouetooth, memorie internă pe săturate și au încă o serie de instrumente (ca accelerometru sau giroscop) care sunt indispensabile pentru jocurie care folosesc augmented reality. Spor la citit. Via [Mashable].

infographic-gadeturi

4 răspunsuri la “Starea muzicii, iPad și alte gadgeturi – infografice”

De aia ma bucur ca am dat de ele. Mai ales la infografice gasesti de toate 😀

Asa am si eu organizate informatiile si e si simpatic infograficul 😀 Nici nu stiam ca Cd playerele sunt out 😀