Categorii
Arhiva Prezentari

50 de construcții cu design interesant

50-cladiri-design-interesant

Am mai scris despre clădiri foarte interesante în articolul despre blobitectură și acum „recidivez” cu o prezentare, dar cu alt gen de construcții.

Ca în cele mai multe cazuri, am primit prezentarea prin email și am considerat-o suficient de interesantă încât să o pun pe blog. Viața este grea și nedreaptă, uneori, de aceea încerc să aduc un zâmbet sau o rază de lumină cu aceste prezentări și cu alte lucruri interesante.

Cele 50 de clăridi de mai jos sunt de pe tot cuprinsul Globului și îți arată și influența culturii asupra arhitecturii construcțiilor. Fără să ne dăm seama cultura în care trăim ne formează un mod de a fi și de a gândi care este greu de înțeles de alte popoare.

Diversitatea oferă culoare iar globalizarea ne obligă să interacționăm foarte mult cu alte popare. Consider că este de un minim de bun simț să fim curioși să aflăm ce și cum este în alte curți. O vorbă zicea că trebuie să călătorim în timp și spațiu, nu numai în timp. Adică, ar fi vorba să ieșim și prin alte locuri și să cunoaștem culturi și oameni.

Te invit să urmărești cele 50 de construcții și să încerci să faci legătura dintre designul lor și cultura din care provin. Mulțumesc Rogozea Ionel pentru această prezentare.

Dacă vrei să ai acasă prezentarea poți să o descarci de aici.

[ANUNȚ] Nu uita că acest blog participă la concursul de popularitate RoblogFest. Dacă vrei să mă susții te invit să mă votezi dând clic aici (valabil până pe 17-03-2011). La fel, susține și stilmasculin.ro pentru superblogul lui de fashion dând clic aici. Va trebui să ai un cont făcut pentru a vota, din păcate. Mulțumesc!

2 răspunsuri la “50 de construcții cu design interesant”

Fie care e interesanta in felul ei 😀 Casele sfere suspendate mi se par cele mai cele.