Categorii
Arhiva Optimism

Unseen Sea și Katowice – filme time-lapse

unseen-sea-time-lapse-katowice

Okay! Sunt sigur că ziua de marți e printre cele mai nesuferite zile din viața ta. Și îți dau dreptate. Abia a început săptămâna, ziua de vineri e departe și abia ai început lucrul.

Cum altfel să îți faci ziua mai frumoasă dacă nu cu două filme time lapse de toată frumusețea. De fapt, cu toate că imaginile sunt incredibile, coloana sonoră face toți banii.

Primul film este puțin mai lent și îți arată viața norilor. Ei au alt ritm, altă viață și pot fi văzuți în splendoarea lor doar dacă facem asemenea filme. Filmul a fost făcut în zona San Francisco de către fotograful Simon Christen. Numele Unseen Sea (Marea Nevăzută) este cât se poate de potrivit. Nu mă pot plictisi de asemena filme pentru că mă provoacă să meditez, să văd alte perspective asupra Universului. Via [Geeksaresexy].

The Unseen Sea from Simon Christen on Vimeo.

Există o tehnică muzicală prin care îți poți începe ziua. Este vorba de faptul că începi cura de muzică ascultând o melodie lentă și ajungi să asculți una alertă, ca cea de jos. Rolul unei asemena cure este să te pregătească în noua zi de lucru. Ritmul alert, fără să îți dai seama, te face să lucrezi mai cu spor.

Ca și exemplu, pune-ți muzică lentă și apoi alertă în căști, atunci când te plimbi. Vei observa că te miști în ritmul muzicii. Încearcă și ai să vezi. Filmul de mai jos a fost făcut în orașul Katowice, Polonia. Situat în Silesia, în zona de sud a țării, acest oraș cu peste 2 milioane de locuitori este un centru cultural și de afaceri care este adus în atenția noastră de către realizatorul filmlui, Velour. Hai să accelerăm și să ne bucurăm de noua săptămână. Via [Kuriositas].

KATOWICE from VELOUR on Vimeo.

[ANUNȚ] Nu uita că acest blog participă la concursul de popularitate RoblogFest. Dacă vrei să mă susții te invit să mă votezi dând clic aici (valabil până pe 17-03-2011). La fel, susține și stilmasculin.ro pentru superblogul lui de fashion dând clic aici. Va trebui să ai un cont făcut pentru a vota, din păcate. Mulțumesc!

6 răspunsuri la “Unseen Sea și Katowice – filme time-lapse”

Cred ca a filmat de pa un deal sau turn. Au turnuri de TV inalte.

Ziua de marti este o zi grea… sunt perfect de acord. Dimineata daca ascult o melodie lenta, pana ajung la cea agresiva adorm la loc. Eu incep cu cea agresiva si pe la pranz cand am nervii intinsi la maxim termin cu una lenta 😉

Astăzi trebuie să fiu de acord că marți este o zi lungă/grea/enervantă. Sunt sigur că peste o săptămână lucrurile o să fie mai „însorite”

Asa sper. Eu am avut o zi groaznica. Parca prevestea ceva articolul asta si nu stiam cand l-am scris :))