Categorii
Arhiva General

Cum sunt românii din UK?

Ei bine, la ceva timp de când s-au dat acele filme pentru care prostimea din țară s-a inflamat degeaba, vedem și părerea unui om simplu plecat dincolo, Iosif.

Doar o parte din românii care trăiesc în UK sunt lepre, niște mizerii, dar trebuie să știi cine face parte din acel grup. De fapt, îi observi ușor când se comportă ca niște țigani pe tarlaua lor.

Din păcate există și partea negativă a românilor care pleacă în UK. Este vorba de acei oameni care zic că îți fac un bine, dar, profitând de faptul că ești român, te înșeală, te fură sau te omoară, după caz.

Și da, unii țigani fac destul de multe rele acolo. Când sunt întrebati de unde vin zic „România” și așa ajungem să fim văzuți ca o nație de țigani. De ce nu vrem să ne confundăm cu o nație de țigani, deși mulți români se poartă de parcă ar fi venit din neam țigănesc? Din cauza asta, asta, asta, asta, asta.

Românii nu sunt rasiști. Atunci când atragi atenția că membrii dintr-o anumită etnie, cu o cultură clar opusă României, fac rele, nu înseamnă că ești rasist sau xenofob. Scriem des și despre români care fac rele. Și sunt destui țigani integrați, frumos îmbrăcați, școliți, curați. Un exemplu atât pentru români, cât și pentru țigani.

Revenind la români, sunt destui români puși pe prăduială în UK.

În cel mai nou articol al său Iosif atrage atenția că românii, nu numai țiganii, sunt niște indivizi puși pe înșelăciune și se comportă ca niște mizerii.

Mantra mea când merg dincolo și în zonă sunt români dubioși: evită acel grup!

2 răspunsuri la “Cum sunt românii din UK?”

Informații în UK: cum să obții un job și cum să îți găsești chirie în Anglia | Manuel Chetaspune:

[…] chiriilor în Londra 4. Cum este metroul londonez 5. Baiuri mari cu fraudele din lumea chiriilor / Ai grijă la românii puși pe rele din UK / Horror stories: români ajunși în sclavie în UK 6. Cum e viața în UK pentru un britanic 7. […]