Categorii
Arhiva General Personal

Românul, rasist?! Bă, ești prost?


Ascultă mai bine o melodie făcută de țiganii din Punjab, India, locul de unde provin și țiganii din România. Melodia e faină și merită apreciată la valoarea ei. Nu mă deranjează că e făcută de țigani. Atunci când văd ceva făcut cu calitate și nu prin mizerie sau furt apreciez lucrul respectiv pentru ceea ce este.

Aici citit titlul? Aia este reacția mea când întrebi de români rasiști. Românii sunt prea îngăduitori cu orice fel de nații, inclusiv cu țiganii, tocmai de aceea mă miră că în Vest suntem văzuți ca rasiști sau xenofobi. Hai, mă!

Ce îi deranjează pe români legat de țigani, țigani, nu rromi, sunt următoarele:
– mizeria, faptul că unii put ca naiba de nespălați ce sunt
– cerșitul și că te înjură când nu-i dai
– opulența execrabilă afișată (aproape de cea afișată de preoți)
– subcultura proastă în anumite cazuri
– românii!

Ultima parte se citește așa: românii îi urăsc pe români pentru că cei din urmă le-au permis țiganilor să transforme țara într-o șatră mai mare, într-un gunoi general și într-o gârlă din care aceiași români sunt văzuți ca cerșetori, țigani, nespălați.

De altfel merită să citim De la o romanca, “lasa si tradatoare”, catre un deputat in Parlamentul Romaniei. Citez:

Românul laș și trădător trebuie să-și ia notițe, să bage la cap, să-și revizuiască atitudinea, să lucreze la îndreptarea acestor defecte majore, ca să fie pe placul unuia care nu e rrom, ci țigan. El are voie să-și spună țigan, românii n-au voie. Românii trebuie să fie politically correct, ca să urmeze și ei trendul altora mai civilizați, cu consum anual de săpun și pastă de dinți mai mare.

Românul are voie în schimb să dea.

Bani să dea.

La stat, să dea.

Care stat, dă și el: ajutoare sociale, alocații la puradei, bani de lemne iarna, mâncare și căldură-n pușcării, să nu-nghețe neamul viteaz și loial al lui Mădălin Voicu.

și

Urmașul muzicantului ne scuipă între ochi pentru că-i ținem neamul în spinare, în timp ce-și frige porcii, găinile și oile între mașini de lux, împodobit cu kile de aur, după care se retrage să-și facă siesta în palate din marmură și granit.

La fel, țiganii nu au fi ajuns să își bată joc în halul ăsta fără complicitatea românilor, care români fac chestii de astea:
Distrug CFR
Distrug educația și cercetarea
Distrug clădiri istorice din Timișoara

Țiganii, săracii, după ce pun mâna pe clădirile din Timișoara, dau copii bolnavi din spitale afară.

2 răspunsuri la “Românul, rasist?! Bă, ești prost?”

Eu stiam ca de mai la NE, din Punjab.