Categorii
Arhiva Blogging

lautgjiu.blogspot.ro e blogger de împrumut: copiază articole de la alți bloggeri

Aflu de la Robintel pe Twitter că lautgjiu.blogspot.ro mi-a copiat articolul Credință versus religie, literă cu literă, și l-a pus pe blogul lui lautgjiu.blogspot.ro. Folosesc Do Not Link ca să nu îi dea Google nici un merit pentru articolul furat.

Prin Facebook am primit linkul către formularul DMCA prin care poți cere Google să îndepărteze o pagină anume de pe rețeaua Blogger.

Bloggerul de împrumut, cum îl numesc eu pe „Toth Laurențiu”, are blogul pe Blogger așa că poți raporta către Google asemenea bloguri pentru copiere fără drept a conținutului creat de tine.

PS. Pe 28 mai 2015 Google a șters pagina respectivă de pe blogul de împrumut. Linkul este: http://lautgjiu.blogspot.ro/2014/06/credinta-versus-religie.html

4 răspunsuri la “lautgjiu.blogspot.ro e blogger de împrumut: copiază articole de la alți bloggeri”

Pentru ca am vrut sa promovez Do Not Link cu ocazia asta. In plus, n-am vrut sa apar in referrals pt site-ul respectiv. Altfel el va vedea DNL in loc de blogul meu la referrals.

Am avut o astfel de experienta neplacuta cun un „blogger” care în 4 luni a publicat 161 de articole furate – din care 57 furate de pe d-petre.ro. A fost nevoie de 5 reclamatii pana goagalul a binevoit sa stearga/dezactiveze acel blog.

Mai, nene Petre, imi pare ca esti blogger foarte bun daca a coppiat atat de multe de la tine. Fii mandru 😛