Categorii
Arhiva General

Yay. Pogo are un video nou

Nick Bertke aka Pogo este un YouTuber care postează videoclipuri cu bucăți din anumite filme și pune un fundal sonor. De recunoscut este stilul vioi din majoritatea videoclipurilor și câtă muncă se depune pentru crearea fiecărui video.

Căutarea secvențelor potrivite și apoi crearea colajului video îți ia cel puțin 1-2 săptămâni. La fiecare film el lucrează mai mult decât atât.

Cel mai nou video este Forgot. Îl poți asculta mai jos. Muzica din fundal pare copilărească, dar este un stil cu care rezonez încă de prin 2010, când am deschis ochii ca blogger pe melearile interneților românești.

Ascultă:

Pogo a mai creat filme precum Upular, Bangarang sau Expialidocious.

Pentru ultimul video un nume complet ar fi: supercalifragilisticexpialidocious, un termen englez adăugat în Oxford English Dictionary în 1986 asemănător termenilor „fabulos”, „minutat” sau „extraordinar de bun”.

Expialidocious este și videoclipul prin care l-am descoperit pe Pogo, pe atunci Fagottron. La numai 6 zile de când am scris primul articol pe blog am scris Muzică – o eliberare. Expialidociuous:

Legat de filmul Expialidocious este corect ce zice fanul meu no. 1 mondial:

Muzica și dragostea ne readuc la viață!

Din 2010 și până azi blogul meu a trecut prin mai multe transformări:
manubv.wordpress.com (2010) –> obisnuit.eu (2011) –> manuelcheta.com (2014)

Aș vrea să cred că și eu am crescut pe parcurs, dar aș mai vrea să cred că nu am uitat de ce am făcut blogul: să scriu despre ce mă interesează, ce îmi place, despre tehnologie și știință (am creat pentru asta Tehnnocultura.ro) și să dau mai departe pasiunea mea pentru cunoaștere (științifică, da?).

Awesome times, people!

Un răspuns la “Yay. Pogo are un video nou”

[…] Acum ca vine finalul de săptămână și Ioan Rus și-a premeditat demisia din Guvern într-un mod prea puțin onorabil iată că te invit la puțină relaxare din partea lui Pogo. […]