Categorii
Arhiva Personal

Clinica Oncocard se joacă cu inima oamenilor

Tocmai ce scrisesem de servirea proastă de la o firmă privată că o altă firmă privată, Oncocard, dă cu bățul în baltă. Nico s-a dus cu mama ei să facă ceva analize RMN. În scurt timp a primit rezultatele analizelor din care reieșea că mama ei are leucemie.

Îți dai seama că le-a stat inima în loc. După ce s-au uitat mai bine, au observat că au primit rezultatele unei alte doamne. După ce a cerut să fie trimise rezultatele potrivite Nico a primit scuzele de rigoare și s-a trezit cu rezultatele unei alte doamne. Din nou.

La încă o încercare a primit rezultatele unui domn, care avea cu totul alte probleme. Greșești o dată (am scris și eu greșit niște contracte și apoi le-am corectat, se întâmplă), dar faci greșeala de trei ori? Citește despre prima parte cu clinica Oncocard aici și a doua parte aici.

Nico a numit treaba asta o greșeală. De câte ori poți greși până să poți zice că este imbecilitate sau nepăsare crasă? O dată, de două ori, de trei ori…

Un răspuns la “Clinica Oncocard se joacă cu inima oamenilor”

[…] Au mai scris despre asta şi le mulţumesc: Prin Braşov, NewsBv, Dragoş Găftoneanu, Braşov Buzz, Dealul Melcilor şi Manu Cheţa. […]