Categorii
Arhiva Optimism

Ce au ratat unii brașoveni: Bazar Lucruri Gratis

logo-bazar-lucruri-gratisCristi de la Lucruri Gratis are idei interesante, cum este bazarul care a fost azi. Nu am fost și ar fi trebuit. Next time. În acel bazar poți da pe loc ceva ce nu îți trebuie și poți lua ceva ce îți place. Fără să dai un ban.

Ideea de a da gratis un lucru în loc să îl arunci este ceva mai nou pe la noi, dar văd că a prins în rândul ei 10 000 de adepți de prin țară. Deși nu pare o treabă extraordinară, 10 000 de oameni uniți într-un singur gând e o treabă foarte greu de obținut.

Azi Bazarul a avut loc în Brasov, Str. Aurel Vlaicu, nr 26B (fosta Şcoală Generală nr. 24), dar poate avea loc și în alte orașe din țară. Chiar sper că va deveni un fenomen mult mai des întâlnit ca acum. Dacă vrei să afli când și unde mai are loc un bazar de lucruri gratis înscrie-te aici.

Ca să îți dai seama de interesul mare stârnit de aceste bazaruri citește articolele de pe blogul lucrurigratis.com. Se vede că românii încep să înțeleagă ideea de comunitate și aceea de a dărui fără a primi nimic în schimb. E că este încă ceva nou pentru noi?

2 răspunsuri la “Ce au ratat unii brașoveni: Bazar Lucruri Gratis”

Ma gandesc sa fac si eu un astfel de bazar la Ploiesti. Eu am o idee putin altfel ca sunt mai egoist si daca tot am ceva chestii graris de dat mi-ar place sa ajunga pe mana blogerilor din ph dar inca nu am toate aspectele clarificate asa ca poate ofera ceva consultanta Cristi.

Eu zic ca Cristi poate da o tona de sfaturi 😀 Are ceva experienta in organizarea de evenimente, dupa cum vezi. Bazar de BlogosPHera 😀