Categorii
Arhiva Optimism

Doors – noua animație de la Geleven

animatie-superba-doors-geleven

Dacă nu știi cine este Geleven, atunci îți pot spune două lucruri: cât de curând va fi cunoscut de mulți oameni și este un tip care trăiește și respiră grafică și animație. L-am mai pomenit când am scris un articol interesant despre grafică.

Geleven nu se ferește să petreacă o mulțime de ore și să își chinuie calculatorul făcând animații sau grafică. În articolul menționat de mine mai sus poți vedea de la schițele pe care le face până la pictura digitală (evoluează și pictura, nu?). Să nu uit să pomenesc de imaginile 3D cât se poate de realiste.

El a făcut până acum două animații, ca parte a unor teste pentru ceva mult mai mare și mai frumos. Disclaimer: Gabi și cu mine suntem prieteni foarte buni și chiar sunt onorat să cunosc un asemenea om.

Prima animație îl prezintă pe Lex, un robot uriaș care a ajuns pe o planetă necunoscută. Fiind scurtă, animația îți prezintă doar câte puțin din Lex. Urmărește-o mai jos. Toate efectele, de la umbr[ până la reflexii pe suprafețe sunt făcute de el. Interesant, nu?

Cea mai nouă animație de la el, Doors, îți prezintă o foarte scurtă morală despre viață și despre oportunități. Ca și idee, nu toate ușile duc unde trebuie, deși ce este după ele arată cât se poate de frumos. Așteaptă până la final să vezi ultima ușă. Gabi mi-a povestit de ceva vreme de animația aceasta și abia am așteptat să o publice.

Gata, nu îl lau mai mult că mă fugărește prin Brașov :D. Ce părere ai? Crezi că Gabi și-a asigurat un start bun în lumea animației? Eu zic că da. Cu multă muncă în continuare îl văd capabil să facă animații mult mai mari și mai interesante. Keep up the good work Gabi!

[UPDATE]Din discuțiile cu el am aflat că are foarte multe animații de prezentare pentru magazine și apartamente făcute. Mai jos îți prezint numai două. Vizionare plăcută.

3d Apartment walkthrough, G4 from Cristi Cotovan on Vimeo.

3D Apartment walkthrough, G7, for Avantgarden3.ro from Cristi Cotovan on Vimeo.

[ANUNȚ] Nu uita că acest blog participă la concursul de popularitate RoblogFest. Dacă vrei să mă susții te invit să mă votezi dând clic aici (valabil până pe 23-03-2011). La fel, susține și stilmasculin.ro pentru superblogul lui de fashion dând clic aici. Va trebui să ai un cont făcut pentru a vota, din păcate. Mulțumesc!

3 răspunsuri la “Doors – noua animație de la Geleven”

La fel zic si eu, merita promovat si provocat sa faca mai multe. Oricum, mi-a zis ca are in lucru ceva mult mai tare. Animatiile de sus sunt un fel de test. Abia astept sa vad ce face 😀

Pana Ursului by Geleven – amuzament, grafica 3D și muzică rară | Manuel Chețaspune:

[…] că este un prieten vechi de-al meu și am mai pomenit de lucrările lui de grafică și animație aici și […]