Categorii
Arhiva Optimism

Mulțumesc susținătorilor pentru că am ajuns în etapa 2 la RoBlogFest

roblogfest-logo-2011

Da, ai citit bine. Obisnuit.eu a ajuns în etapa a doua a concursului RoBlogFest 2011. Mulțumită celor care m-au votat, fie că am apelat la ei, fie că m-au votat după ce au citit articolul prin care îmi anunțam participarea.

Dar, să nu uit să zic faptul că aventura continuă. Ideea concursului este de a strânge voturi de la prieteni și susținători pentru categoria Personal și infotainment – Cel mai popular blog. Din peste 300 de bloguri au mai rămas 20, o performanță zic eu, pentru cei care m-au votat. Vrei să vezi cine sunt cei 20? Dă clic aici.

Și, de vreme ce aventura continuă, de azi și până pe 23 martie se strâng voturile pentru etapa 2 și am nevoie din nou de ajutorul tău și al celor care țin la acest blog. Cei care m-au votat pot folosi același cont să îmi dea din nou un vot dând clic aici. Cei care încă nu m-au votat vor trebui să își facă un cont și apoi să mă voteze.

Așa că, anunță-ți prietenii să vină și să voteze acest blog la categoria Cel mai popular. Să ne vedem între finaliști. Cu un clic pe imaginea de mai jos și cu un vot de la tine putem merge mai departe. Mulțumesc!
VOTEZI la roblogfest 2011

[UPDATE]Numărătoarea începe de la zero, ceea ce înseamnă că cei care m-au votat deja în prima etapă trebuie să mă voteze iar și în a doua. Pentru încă un mic efort eu vă mulțumesc.

21 de răspunsuri la “Mulțumesc susținătorilor pentru că am ajuns în etapa 2 la RoBlogFest”

Multumesc si va astept cu voturi si in etapa asta 😀

Votul meu e al tau! Al tau stiu ca e al meu. Cum de instructori auto toti avem nevoie odata si odata, ma cinsteste si pe mine cineva dintre prietenii tai cu un vot? Daca da, am cont deschis la boutique. Pe caiet. 😉

Ati auzit bine. Vot auto catre mnealui 😀

Multumesc. eu nu am avut probleme sa il accesez si nici altii nu au zis ceva in sensul asta. 🙁

Iti dau perfecta dreptate pentru ca sunt momente in care nu poti ajunge pe blog. De obicei dureaza putin. Stiu, m-am intalnit si eu des cu eroare 500 sau nici cu aia :))

Cactus Music și Sampled Room – asocieri interesante | Manuel Chețaspune:

[…] Nu uita că acest blog participă la concursul de popularitate RoblogFest. Dacă vrei să mă susții te invit să mă votezi dând clic aici (valabil până pe 23-03-2011). […]

Care este doza de radiație letală – infografic | Manuel Chețaspune:

[…] Nu uita că acest blog participă la concursul de popularitate RoblogFest. Dacă vrei să mă susții te invit să mă votezi dând clic aici (valabil până pe 23-03-2011). […]