Categorii
Arhiva Optimism

Ce muzică de film îmi place?

bad-boys

Am fost întrebat chiar azi ce fel de melodie de film îmi place mie. Ce-i drept, când am primit leapșa de la Bogdan despre muzica de film nu am știut ce să zic. După o plimbare bună prin oraș mi-au venit gândurile înapoi acasă.

Înainte să zic care este melodia mea de film preferată cred că este potrivit să zic ceva: dacă nu ar fi muzica sigur s-ar pune cineva să o inventeze. Clar. Nu văd o zi fără muzică, fie că am parte de o zi tristă, fie că sunt cel mai fericit om de pe Pământ (mai greu asta).

Sunt de părere că fiecare ascultă ce vrea și că stilul de muzică pe care îl ascultăm vorbește foarte multe despre noi. În general, ascult multe specii muzicale, de la disco, la rock și până la D&B. Ține foarte mult de starea mea de moment. Jazz-ul este profund și cât se poate de nimerit pentru o întâlnire romantică (așa văd eu lucrurile) iar un rap supărat de la Eminem îmi place la nebunie când nu am o zi tocmai frumoasă.

Fără muzică ar fi totul zero, mai ales că 30% din orice film îl face sunetul, fie că este vorba de soundtrack, fie că este vorba de efecte sonore. Mie îmi place melodia Bad Boys, din filmul cu același nume. Meseria de polițist, așa cum am văzut-o în filmele americane, m-a atras dintotdeauna. Pe de o parte faci un bine societății iar pe de altă parte ai o viață de aventură.

Iată mai jos cum sună Bad Boys. Așa că, ce fac băieții răi când vin băieții buni înarmați până în dinți cu toate cele?

Ce muzică de film îți place ție? Leapșa o dau mai departe către Pioneza dintre fese, Marius Balaban, Rivi și Yoncy.

[ANUNȚ] Nu uita că acest blog participă la concursul de popularitate RoblogFest. Dacă vrei să mă susții te invit să mă votezi dând clic aici (valabil până pe 17-03-2011). La fel, susține și stilmasculin.ro pentru superblogul lui de fashion dând clic aici. Va trebui să ai un cont făcut pentru a vota, din păcate. Mulțumesc!

14 răspunsuri la “Ce muzică de film îmi place?”

Bad Boys este unul din soundtrackurile mele preferate! Si filmul este foarte misto.

Am sa revad Bad Boys 2. E genial filmul. Stiu, e exagerat, dar de aia este film, nu?

[…] lipsa lui de inspiratie, Manuel mi-a dat o leapsa pe un subiect atat de mare incat ne-am uita de doua ori la toata seria Matrix […]

Saptamana trecuta am ascultat doar Vangelis. Mi-am gasit colectia de cd-uri 🙂

Eu ascult mai tot timpul radio online. Au melodii ok, mai ales ca e pe iTunes.

Chiar zilele trecute am revăzut cîteva cadre dintr-un film care avea înclus în coloana sonoră cîteva acorduri interesante, am să-ţi scriu despre ele mîine.

Pe lîngă subiect: legat de participarea la Roblogfest: îţi promit că te susţin moral şi dacă poţi accepta ideea unui vot chiar aici consideră că te-am votat cu ambele mîini. Nu sînt deacord cu astfel de competiţii pentru că ele nu reflectă „realitatea din teren”. Tudor a explicat foarte clar cum stă treaba şi subscriu celor spuse de el (http://www.staupenet-ro/nu-sunt-pe-roblogfest.html). Deci rămîi unul din favoriţii mei dar consider că meriţi mult mai mult şi că vei fi mult mai apreciat în alte locuri decît acolo. Succes!

Multumesc de sprijin si pentru ca mi-ai adus aminte de articolul lui Tudor. Clar, un blog valoros se observa oricum, insa eu am vrut sa incerc si varianta asta. Ce-i drept, aici depind de coturile p care le pot strange 😀 Vedem ce va fi 😀

Godfather… am jucat jocul si mi-a placut foarte mult. It’s good to be evil, now turn off the computer :)))

[…] Lune”. Înainte să vă las să ascultaţi minunea trebuie să precizez că am vorbit despre această temă invitat de Manuel. Tot pe el îl puteţi susţine cu un vot într-o competiţie la care […]

wow, chiar la Revelion. Se pare ca oamenii vroiau sa faca schimbari mari, Poate… bad boyz and girlz ? :))))