Categorii
Arhiva Optimism

Cerebral Dichotomy și Cutenes to die for – animațiile de duminică

cerebral-dichotomy

Nimic nu este mai potrivit pentru o zi de duminică decât două animații despre care Kuriositas mi-a vorbit cu drag când mi-a trimis newsletterul zilele acestea. Cu toate că animațiile sunt simpatice, drăguțe chiar, ele ascund o bună doză de lecții morale pe care le pot numi TCMAV – Tratament Concentrat de Meditare Asupra Vieții. Nu există așa ceva, eu am inventat denumirea :D.

Cerebral dichotomy – când DA și NU se contrazic

O nouă animație foarte reușită făcută de deja celebrii Motiphe, Cerebral dichotomy ne prezintă cât se poate de interesant lupta din mintea noastră atunci când suntem confruntați cu luarea deciziilor. Cu cât sunt mai importante deciziile, cu atât mai greu este să le luăm.

Curios cum ne întoarcem și cum căutăm scuze pentru orice ni se pare prea greu de făcut. Ca și în animația de mai jos, sunt cazuri în care oscilăm puternic într-o parte sau alta până găsim motivația suficient de puternică de a lua o decizie. Frumos lucrat, zic. Via [Kuriositas].

Zerebrale Dichotomie from motiphe on Vimeo.

Cutenes to die for – drăgălașă întâmplare

Cu un fundal sonor retro care îmi place cât se poate de mult (îmi aduce aminte de Fallout Las Vegas, damn you Game Lord) animația de jos este light și simpatică. Mie mi-a creat o stare de bine și am ascultat-o de câteva ori.

Ce-i drept, probabil este prima oară când ființe cu un ochi și albastre mi se par drăguțe. Nu am înțeles partea cu întâlnirea dintre Roză și Albăstrui, dar poate acesta este și farmecul: unele întrebări ale vieții pur și simplu nu au răspuns. Cei care nu sunt invățați cu lucrurile drăgălașe : beware :). O duminică frumoasă tuturor. Via [Kuriositas].

Cuteness to Die for from brog.lex on Vimeo.

[ANUNȚ] Nu uita că acest blog participă la concursul de popularitate RoblogFest. Dacă vrei să mă susții te invit să mă votezi dând clic aici (valabil până pe 17-03-2011). La fel, susține și stilmasculin.ro pentru superblogul lui de fashion dând clic aici. Va trebui să ai un cont făcut pentru a vota, din păcate. Mulțumesc!

3 răspunsuri la “Cerebral Dichotomy și Cutenes to die for – animațiile de duminică”

Absolut adorabile animatiile 🙂
Chiar nu ma asteptam ca acele doua chestiute sa ne influenteze in luarea deciziilor :))) Mi se par geniale filmuletele care ne transmit ceva complex intr-un timp atat de scurt.