Categorii
Arhiva Optimism

Marian are nevoie de ajutorul nostru

ajuta-l-pe-marian

Am primit ieri prin formularul de contact veste că un bebeluș are probleme grave și că are nevoie de ajutorul nostru. La început am fost sceptic, dar după ce am văzut că mai multe bloguri sunt implicate în aceasta campanie umanitară m-am pus să scriu acest articol.

Este vorba de Marian Teofan Grierosu, cu numele de alint „Bebemarian”, care are Leucemie Acută Limfoblastică Congenitală cu celule precursoare B. Cei care susțin campania au tradus în cuvinte gândurile copilului sub forma paragrafului de mai jos:

Sunt singurul copil din țară cu leucemie congenitală care a supraviețuit. Majoritatea copiilor născuți cu leucemie se sting după cateva zile. De la vârsta de o lună am suportat tratament cu chimoterapie, transfuzii de sânge, puncții lombare si medulare dureroase. Dumnezeu și Maica Domnului au fost alături de mine și m-au ținut în viață.

Pot spune că este un adevărat luptător și că fiecare dintre noi putem să îl ajutăm cum știm. Este trist că sunt atâtea cazuri de copii bolnavi în România și trebuie toți să fie duși dincolo pentru că aici sunt condamnați la moarte de niște oameni care se laudă a fi „conducători ai țării”. Conduc ei, dar ce și unde?

În asemenea situații îți vine să îți iei traista în spate și să mergi în junglă. Măcar acolo știi că este legea junglei și te comporți ca atare. La noi (no, că m-am supărat iar) se spune că îți sunt protejate drepturile fundamentale. Copilul Marian cu ce a greșit de nu poate fi tratat corespunzător aici? Nu puteam avea și noi în România aparatele de care e nevoie?

Salut inițiativa participării în campanie și a blogului PrinRomania.eu. Dacă vrei să îl ajuți, și știu că vrei, intră pe blogul creat pentru salvarea lui Bebemarian. Hai că putem. Deși suma necesară se ridică la 130 000 de euro cred că se pot strânge banii pentru a face o minune.

4 răspunsuri la “Marian are nevoie de ajutorul nostru”

Da, cate postere ne trebuie sa salvam Romania? Cred ca mai bine an face si noi o revolutie, nu? :))

[…] de sânge, puncții lombare si medulare dureroase.Pain, pain, pain. Am ai scris despre el aici și de atunci până acum s-au strâns 23 000 de euro(din 130 000€). Banii s-au strâns datorită […]