Categorii
Arhiva Blogging

Mulțumesc, Scribu, pentru că ajuți WordPress.

scribu-wordpress-contributor

Trebuie să recunosc că am urcat cam târziu în căruță, dar trebuie și eu să îi mulțumesc românului Scribu pentru contribuția adusă dezvoltării platformei WordPress.

Am citit la Ana, apoi la Tudor, despre Scribu, românul care este webdeveloper și care are a creat pluginuri ca: WP-Navi, WP-UserOnlione, scbFramework (cu acesta scrii pluginuri mai repede) și multe altele.

Nu este orice să fii unul dintre oamenii care participă la sprijinirea unei comunități de milioane de oameni care folosesc WordPress. Clar, WordPress nu este perfect, dar îți oferă o nmulțime de avantaje și funcționalități. Cel mai frumos este că pot folosi platforma asta și cei care nu au nici o cunoștință de HTML sau CSS. Atât este de bună.

Așa că, mulțumesc Scribu și sperăm să mai auzim fapte vitejești din câmpurile de luptă a dezvoltării WordPress. Blogul lui personal este Scribu.net. Nu ezita să intri acolo și să mai înveți câte ceva despre acest om și despre proiectele sale.

Să nu îl uit nici pe Eugen, care oferă asistență în română pentru platforma WordPress. Dacă ai nelămuriri, intri pe forum și acolo vei fi lămurit cum să rezolvi problemele tale. Blogul lui este Wptuts.ro.

Mulțumesc celor care susțin platforma WordPress.

2 răspunsuri la “Mulțumesc, Scribu, pentru că ajuți WordPress.”

[…] I-au urmat apoi exemplul Tudor Bezea, Cristian Oprea și Manuel Cheța. […]