Categorii
Arhiva Optimism

Cu o floare nu se face primăvară

help-150x150…dar este un semn. De aceea, dacă ai ocazia de a ajuta din când în când, atunci nu este rău deloc. Pe blog am susținut și susțin, cu articole scrise sau cu donații (mici și alea, din păcate) cauze sociale pentru că sunt de părere că fiecare dintre noi putem ajuta câte puțin.

1000 de dolari pentru un caz/proiect și un laptop pentru cel ce propune cazul câștigător

Poți vedea bannerul în dreapta cu Tehnologia de azi pentru șansa de mâine și poți citi și articolul meu de data trecută. Este vorba despre faptul că, dacă ai blog sau ești ONG (și ai și site), atunci poți propune un caz AICI. În caz că acel caz va fi câștigător tu vei primi un laptop cadou.

Campania este realizată de Oktal.ro iar Obișnuit.eu este unul dintre partenerii media. Așa că, găsește un caz, scrie despre el pe blogul tău (pui anunțul dat de cei de la Oktal, cel de pe pagina de înscriere), înscrie cazul și datele tale în competiție și fii gata de votare.

Marian Teofan – luptator de mic

Marian Teofan, sau Bebemarian, cum îi zic mulți oameni este singurul copil din țară cu leucemie congenitală care a supraviețuit. Majoritatea copiilor născuți cu leucemie se sting după câteva zile. De la vârsta de o lună a suportat tratament cu chimoterapie, transfuzii de sânge, puncții lombare si medulare dureroase.

Pain, pain, pain. Am ai scris despre el aici și de atunci până acum s-au strâns 23 000 de euro(din 130 000€). Banii s-au strâns datorită implicării multor bloggeri în campania începută de PrinRomania.eu. Poți dona prin pay-pal, transfer bancar sau telefon.

Cel mai nou eveniment este Festivalul Club A, în cadrul căruia, între orele 13.00 și 19.00, se pot face donații la corturile instalate în București, pe str. Lipscani, vis-a-vis de BNR și va fi marcat prin bannere.

Ce părere ai despre ajutarea unor cazuri sociale?