Categorii
Arhiva Optimism

Cele mai bune articole de voie bună

Am făcut deja un articol cu o selecție de filme de pe Youtube care merită văzute și una cu cele mai interesante articole de tehnologie discutate pe acest blog. Era vremea să fac și un sumar al postărilor care au ca subiect voia bună. Și, mulțumesc Domnului, sunt destule articole care îți vor face o zi cât se poate de frumoasă.

Cum toți își fac rezumatul pe anul în curs eu pot zice că a fost un an plin de tot felul de activități și de reușite, iar anul viitor se arată cu atât mai promițător. Așa că, m-am alăturat restului lumii și mi-am făcut un top al celor mai frumoase articole de pe blogul meu.

Le-am împărțiț în categorii, pentru că eu așa funcționez: trebuie să știu că există o limită și care este raportul dintre părți. Am zis funcționez!? Nu mai modific. Pregătește-te să petreci o oră sănătoasă verificând cele mai tari subiecte pe care le-a adus 2010 pe frumusețea asta de blog [insert modesty somewhere :D].

Muzică și pisici

Nu știu cum să îți zic, dar viața fără muzică nu mai e viață, iar internetul fără pisici e ca Egiptul fără piramide. Ascultă și amuză-te.

Pentru mai multe filme din categoria aceasta intră pe linkurile de mai jos. Să îmi zici unde dai de pisici.
1. Muzica – o eliberare
2. De ce ne plac simfoniile?
3. Miau- vă sună cunoscut?
4. Cu mașina de scris la… cântat

Filme interactive și jocuri

Am dat de câteva exemple intresante de filme interactive (reclame, de fapt) și de websituri care merită vizitate. Iată mai jos un exemplu. Și nu, fetele nu sunt dezbrăcate.

Lista continuă și poți găsi și alte exemple în linkurile de mai jos. Pe undeva te așteaptă și niște zombie. Să îmi zici cum te-ai descurcat cu ei.
1. Interactiv la superlativ
2. Un urs și un vânător
3. Puțină liniște, vă rog
4. Insula muzicii – joc interactiv
5. Google- puțin altfel

Filme, filme, filme

Aici sunt trecute cele mai interesante canale de pe Youtube și câteva dintre filmele care mi-au plăcut deosebit de mult. Informații, comedie, acțiune – găsești de toate în această categorie. Și merită văzute toate. Cel de mai jos este o comedie pură. Nu îl rata.

Dacă nu ți-a ajuns filmul de mai sus te anunț că te așteaptă o aventură cinefilă în linkurile de mai jos. Aș vrea să îmi zici de ce florile pot fi folosite ca arme? Răspunsul îl găsești într-unul dinte linkurile de mai jos.
1. Tipografia într-o lumină nouă
2. Canale Youtube pe care să le vizitezi înainte de a merge pe Lună
3. Hai la luptă
4. De unde vin florile?

Interesant

La acest capitol ar fi mai multe, dar am ales două ca fiind cele mai reprezentative. Promit la anul să fac un sondaj în care cititorii mei să voteze cele mai interesante articole și subiecte. Până atunci te invit să îți clătești ochii și să rămâi gură-cască privind la filmul de mai jos. Imposibil sau nu?

Mai multe filme de prezentare interesante găsești intrând pe linkurile următoare. Ptiu, tastatura nu ține cu mine. Fac febră musculară la degete tot schimbând de la sistemul SUA-internațional la cel romănesc… Iată și linkurile:
1. Imposibil sau nu?
2. Imagini panoramice incredibile

Time-lapse

Filmele time-lapse, în care se filmează (fotografiază, mai degrabă) câte un cadru la oarece secunde, timp îndelungat sunt cireașa de pe tort. Nu mă plictisesc să mă tot uit la ele. Iată mai jos și un exemplu, ca să te lămuresc.
http://vimeo.com/16063824

Care dintre toate aceste articole ți s-a părut cel mai interesant? Încă nu ai scăpat.Mai jos te așteaptă alte minunății de filme time-lapse.
1. Moment de inspirație
2. Timpul, un pic accelerat: trei filme time-lapse

Pe unii dintre cei care au făcut aceste filme și websituri îi pot numi genii și artiști în toată regula. Bravo lor pentru că realizează lucruri de care ne putem bucura cu toții. Cum suntem încă în vremea Sărbătorilor îți doresc zile frumoase și numai bine!


4 răspunsuri la “Cele mai bune articole de voie bună”

Nu mi-am imaginat niciodata ca rotile patrate se invart! :))
Si al doilea video e super, mai ales datorita coloanei sonore…
… and I piked Kate :)) she looks like me :))

Nu conteaza forma rotilor atat timp cat dintii se intrepatrund cum trebuie 😀 If she looks like you, you have to be damn pretty 😛

Sa inteleg ca nu, de vreme ce nu mi-ai apreciat decat 2 posturi ;))

Ei, na, si tu. Zi-mi cat de mult apreciezi barbatii care te ridica in slavi. Putin cate putin, nu totul odata :))))