Categorii
Arhiva Optimism

Puțină liniște, vă rog -lastcheck

Suntem obișnuiți cu tumultul de zi cu zi, iubim gălăgia și totuși, din când în când, ne trebuie puțină liniște. Nu mă refer la liniște totală, pentru că aceea ne obligă să ne auzim gândurile. Mă refer la schimbarea zgomotului zilnic cu un sunet mai plăcut.

Mulțumesc drogului mileniului al III -lea, care este internetul, pentru că ne oferă locuri virtuale, dar frumoase, pe care să le vizităm. Am primit câteva linkuri din care voi prezenta trei.

Forest Mood ne aduce sunetul unei păduri pașnice chiar la noi acasă. Nu știu ce ziceți voi, dar mi-e mi-a făcut dor de o plimbare la pădure și de sunetul adorabil al păsărilor de acolo. E într-adevăr linistitor. Și e destul de uimitor că a fost făcut un sait numai pentru asta.

Clic pentru accesare sait.

Cine vrea să vadă cum este ca timpul să treacă repede pe lângă noi și să fie și acompaniat de muzică liniștitoare îl invit sa dea clic pe imaginea următoare.

Acest clip video a fost făcut de către Samuel Cockedey. L-am primit de la Laughing Squid, via Boing Boing.

Și ca să fiu în ton cu dorința de liniște totală a unora dintre voi vă invit sa urmăriți următorul clip. Este vorba de interpretarea piesei 4’33”, a lui John Cage. Vreau să spun că este uimitoare. Chiar vă rog să o ascultați până la capăt. Este un punct de cotitură în industria muzicală, un alt mod de a privi muzica. Enjoy.

http://www.youtube.com/watch?v=hUJagb7hL0E


Un răspuns la “Puțină liniște, vă rog -lastcheck”