Categorii
Arhiva Optimism

Imposibil sau nu?

angrenaje-imposibileCând mă uit la săptămâna trecută îmi dau seama că s-a mai încheiat un capitol din viața mea, mai precis gata facultatea. Din fericire nu am rămas pe toamnă sau ceva în genul acesta, abia săptămâna trecută mi-am scos și ultimele acte pe care le-am pus bucuros la micul teanc de facturi și toate cele.

Au fost patru ani grei în care, la fel ca tot studentul român, a trebuit să lucrez full-time și să mă ocup și de școală, așa că am foarte fericit să termin odată pentru totdeauna cu etapa asta. Acum sunt la master. Nu m-am învățat minte, se pare.

Dacă m-ai fi întrebat înainte de facultate cum vor fi următorii patru ani aș fi zis: imposibili. Mulți studenți fac totuși față și muncii, și școlii și îi salut cu respect pentru asta. Bravo vouă pentru că nu sunteți niște trântori pe la casele alor voștrii.

Și dacă tot scriu despre lucruri imposibile te invit să urmărești următoarele trei filme interesante. În primul poți vedea cum se pot face roți dințate care nu sunt tocmai rotunde. Via [neatorama.com].

Al doilea film îți arată cum poți folosi apa într-un mod nou, constructiv. Așa faci reclame foarte interesante. Prima oară am crezut că e o păcăleală, dar se pare că este adevărat. Poți face multe în zilele noastre dacă ai un calculator, niște țevi și prea mult timp. Via [neatorama.com].

Și dacă crezi că este imposibil ca oamenii să imite suntele ciudate atunci te invit să admiri o capodoperă sonoră în care sunt imitate sunetele produse de un automobil. Este, de fapt, o reclamă inteligentă făcută Hondei. Via [funtervideos.no-link-com].

Tocmai reclame ca cea de la Honda îți pot înveseli ziua. Mie mi-au făcut-o mai frumoasă și mai interesantă. E mai plăcut să începi ziua cu un zâmbet. Am dreptate?


4 răspunsuri la “Imposibil sau nu?”

[…] Imposibil sau nu? Thu Nov 11, 2010 12:12 pm Când mă uit la săptămâna trecută îmi dau seama că s-a mai încheiat un capitol din viața mea, mai precis gata facultatea. Din fericire nu am rămas pe toamnă sau ceva în genul acesta, abia săptămâna trecută mi-am scos și ultimele acte pe care le-am pus bucuros la micul teanc de facturi și toate cele. […] […]

E. Uneori avem noroc. Trebuie sa iti trimit si copia zilele astea. Tot pe net.

[…] tot schimbând de la sistemul SUA-internațional la cel romănesc… Iată și linkurile: 1. Imposibil sau nu? 2. Imagini panoramice […]