Categorii
Arhiva Online Optimism

AWI oferă gratuit o carte pentru pasionații de publicitate [P] #awisimplycreativity

Prin 2015 aveam timpul ocupat 100% cu multe proiecte printre care și propriul PFA pentru creare de website-uri. Nu am ajuns departe cu el, ba chiar am închis PFA-ul și am plecat în Londra. Sunt doi ani de atunci.

Între timp, un prieten bun de-al meu, bloggerul brașovean Răzvan Sbîrn, a lăsat blogul deoparte pentru a deschide propria firmă de digital marketing și web design numită AWI la care lucrează de zor. Om destoinic, ce mai!

El militează pentru educarea clienților în ceea ce privește importanța brandingului: de ce să îți faci o identitate proprie atunci când ai firma ta și când vrei să te faci cunoscut. Văd că scrie acolo mai des decât pe blogul propriu și este bine așa. Oamenii își schimbă prioritățile din timp în timp, dar nu uită pasiunea de a scrie.

Că tot vine toamna AWI face concurs și oferă o carte gratuită de publicitate. Din ce am înțeles cartea nu mai este disponibilă pe site-urile mari și este greu să dai de ea: ADLand, Istoria Universală a Publicității – Mark Tungate.

Cât am lucrat la magazinul online la care eram partener prin 2015 am citit o mulțime de lucruri și mi-ar fi prins bine și o carte de publicitate.

Acum tu ai ocazia să primești cartea dacă dai like la pagina de Facebook a AWI și dacă lași un comentariu la acest articol în care să îmi zici de ce vrei cartea, ce vrei să obții de la o asemenea carte.

Poți participa la concurs până pe 29 septembrie 2017 și apoi aleg comentariul cel mai fain pe care să îl declar câștigător iar AWI va trimite cartea către persoana respectivă.

Succes și curaj. Îți trebuie curaj să faci o firmă 😀

2 răspunsuri la “AWI oferă gratuit o carte pentru pasionații de publicitate [P] #awisimplycreativity”

Salut. Imi doresc cartea pentru ca imi doresc educatie in tot ce inseamna publicitate, marketing online etc.

De vreun an de zile devorez tot ce prind pe tema asta, de la „parintii publicitatii”, pana la chestii moderne.

Mi se pare un domeniu foarte interesant ce te poate ajuta si in viata de zi cu zi, intr-o banala discutie.

Am luat legătura cu Răzvan, de la AWI, și vei primi mâine email legat de carte. Mersi de participare.