Categorii
Arhiva Online Optimism

De duminică: boy & bear de la Pogo

Ultimele săptămâni au fost pline de agitație și nervi pentru că trebuia să găsesc un nou loc în care să mă mut. Cum cerințele mele erau destul de specifice a durat cam două luni și jumătate să găsesc un loc în zona și la prețul dorite.

Cum mulți știu deja, căutatul chiriilor în Londra este un chin și o loterie. Din fericire avem aici internet bun de la Hyperoptic și îmi pot recupera o treime din viață. În alte locuri internetul era extrem de slab și pica tocmai când mi-era lumea mai dragă.

A avut loc o evoluție a chiriilor pe care am fost dispus să le plătesc din octombrie 2015, când plăteam 300 de lire pentru un pat într-o cameră cu un alt coleg, până anul acesta când plătim 1400 de lire pe lună pentru o garsonieră (dormitor, apoi living + bucătărie la un loc).

Aștept să îmi vină biroul de la Jysk. Apoi îmi pot instala instalația pentru înregistrarea podcastului și voi fi gata să scriu ceva mai multe articole. Experiența din Londra merită notată undeva, nu?

Am ceva idei de articol legate de locurile vizitate din Londra, cu informații pe care nu le găsești în ghidurile turistice. Have fun cu Pogo și cu urșii lui de mai jos. Omul merită lăudat pentru efortul lui de a face mixuri muzicale.