Categorii
Arhiva Online

Mergi cu trenul automat DLR de la stația Stratford la Canary Wharf

Dacă stai în Londra, este obligatoriu să mergi cu trenul automat de suprafață numit DLR – Docklands Light Railway. Zici că mergi cu un carousel, dar puțin mai lent și mai liniștit. Este neapărat să prinzi loc în față, așa cum am făcut eu în filmul de mai sus.

DLR sunt trenuri automate care accelerează sau încetinesc în funcție de comenzile din calculatorul de bord. Controlorul este acolo pentru a verifica biletele, pentru a închide/deschide ușile și pentru a da comanda de a porni la drum.

DLR este o secțiune a TFL, Transport for London, în care trenurile merg cel mai mult la suprafață și servesc zonele Lewisham, Isle of Dogs, Poplar, Stratford, Woolwich, Limehouse, Shadwell, Bank.

Timelapse-ul de mai sus cuprinde traseul Stratford – Canary Wharf cu stațiile: Stratford – Pudding Mill Lane – Bow Church – Devons Road – Langdon Park – All Saints – Poplar – West India Quay – Canary Wharf.

Ruta via Google Maps este aici.

M-am mutat în Londra în octombrie 2015 și am neglijat canalul personal de YouTube. Lucrez ca software engineer la o companie britanică de aproape doi ani. Software engineer sună puțin prea pompos, așa că îl traduc ca fiind „job în programare”. Ce fac eu este front end dev stuff.

Sugestie: pentru călătoriile cu metroul londonez folosește aplicația Tube Map London Underground pentru Android.