Categorii
Arhiva Optimism

eID din septembrie 2018 în toate statele UE

Ca un pas bun pentru a crea din UE ceva asemănător Statelor Unite ale Americii avem eID sau e-Identification. Cu un asemenea act de identitate nu va trebui să îți mai faci un buletin valabil în țară în care te muți. Vei fi deja în sistemul interconectat din toată Uniunea și va fi mai simplu să îți faci un cont bancar, să mergi la doctor, să te angajezi.

Video:

De mai bine de un deceniu acest tip de act electronic este în lucru și totul indică un bun augur. Deja văd ce se urmărește: crearea unui stat cu politică, poliție, economie, finanțe și armată proprii. Pe când o armată europeană? Aș fi de acord cu un așa viitor.

Când vei vedea că se fac primele legi pentru crearea unei armate comune să știi că drumul către Statele Unite ale Europei este deja stabilit. Tocmai de aceea sunt aproape sigur că vor include Albania și zonele învecinate și, după ce naționalismul și conflictele etnice din zonele respective se vor fi calmat, drumul către noul stat va fi mai lin.

Tactică bună: atunci când elimini granițele dintre țări, pretențiile teritoriale se duc pe apa sâmbetei. Mai rămâne să îi calmăm pe naziștii din Ungaria, apoi pe extremiștii de dreapta din Franța și Olanda. Și să trimitem #ciumaroșie la gunoi.

UN video potrivit pentru a explica de ce UE este bună: