Categorii
Arhiva General

Andreea Marin atacată de cuțofili precum a fost atacată de potăile lăsate libere de oameni iresponsabili

Cineva ar trebui să pună lesă cuțofililor ordinari care nu fac altceva decât terorism în formă atenuată la adresa tuturor victimelor javrelor care mușcă sau atacă oamenii aiurea. Am mai scris despre problema câinilor sălbatici din București de multe ori. Îmi aduc aminte de prostul de Oprescu, un dobitoc care făcea referendum în București ca să întrebe lumea dacă trebuie să facă ce trebuie sau nu. De fiecare dată când aud de subiectul javrelor fără stăpân îmi aduc aminte de ipocritul ăsta care se făcea că plânge atunci când niște câini au ucis un copil în București.

Se pare ca oamenii morți nu mai sunt de ajuns pentru cuțofili.

Atunci când Andreea Marin a fost fugărită de câini lăsați liberi de jegoșii de vecini tocmai în cartierul în care trăiește, nu a interesat pe nimeni. Doar când au venit hingherii s-a trezit un prost cu figură de pușcăriaș să își arate marea lui iubire pentru potăi. Indiferent de situație viața de om și siguranța lui este mai importantă decât viața unui câine.

Vecinii ăia imbecili au luat câinii de la adăpost și apoi le-au dat drumul în cartier. Amendă și dosar penal pentru proștii ăia.

Cuțofilii s-au trezit să facă petiție împotriva Andreei Marin pentru că a avut curajul să ia atitudine. Din punctul de vedere al cuțofililor este OK să fii mușcat de câini, de „nevinovatii” de câini, dar meriți să fii răstignit dacă iei măsuri. Dacă sunt vreodată în situația să îmi apăr familia sau pe mine de câini care vor să mă muște, să nu te aștepți să stau degeaba: ori înțeleg să fie cuminți dacă îi alung, ori nu o să îmi pară rău să omor câinele care îmi face rău.

Cuțofilii nu înțeleg că animalele astea sunt periculoase, sunt teritoriale și nu știu să se oprească la o singură mușcătură. Câinii din București sunt gata să te ucidă iar asta este rău de tot. Nu suficient pentru prostanii care vor ca potăile astea să fie libere să muște oamenii aiurea pe străzi. Alea sunt străzile oamenilor, nu ale câinilor.

Peste tot în Vest câinii sunt trimiși în Valhala dacă nu vine cineva să îi ia. Nu mai plânge nimeni după ei acolo. Numai România trebuie să fie mai proastă la treaba asta. Câinii lăsați pe stradă se sălbăticesc și devin un pericol public, chiar pericol de moarte. Desigur nu numai câinii sunt un pericol, ci și proștii care cred că trebuie lăsați liberi pe stradă. Indivizii ăia iresponsabili merită puși în cușcă la un loc cu potăile pe care le tot pupă în fund.

Andreea Marin a făcut bine și nu trebuie judecată pentru ce a zis. Cine se ia de ea nu merită nici să îi pupe picioarele, dar merită să fie mușcat de potăile pe care ei le protejează în detrimentul siguranței publice.

#HandOffAndreeaMarin