Categorii
Arhiva General

Psihopata Crina Vereș recomandă părinților să-și omoare copiii

Desigur, nemernica nu o face atât de direct. Unii copii au cancer și trec prin procesul chimioterapiei. Părinții sunt speriați și nu știu ce să facă și, din prostie, ajung să apeleze la Crina Vereș, o psihopată ordinară care este gata să ucidă oameni prin sfaturile ei. Am mai scris despre Crina Vereș aici. Șarlatania pe care ea o promovează se numește Noua Medicină Germană, un fel de voo-doo modern care nu ajută la nimic.

Crina Vereș profită de faptul că părinții sunt disperați și le recomandă să renunțe la chimioterapia care, atunci când cancerul este detectat la timp, poate oferi și 90% șanse de supraviețuire. Rezultatul? Copilul moare în „faza a treia de vindecare”. Cu ajutorul Crinei Vereș copii sunt vindecați de tot.

Șarlatania asta trebuie să se oprească. Omenii trebuie să înceapă să raporteze la Poliție cazurile de „vindecări miraculoase”. În afară de cazurile medicale știute ca remisie spontană care există în lumea cancerului, adică undeva pe la 1% din oameni se vindecă de cancer fără tratament, NU există vindecare fără ajutor medical. Vindecările miraculoase prin rugă, vrăji, voo-doo, Noua Medicină Germană sunt minciuni. Șarlatanii ordinare.

Citez dintr-un articol mai vechi de-al meu (via Insula Îndoielii):

– vindecarea de boli fizice se poate face prin gânduri pozitive
– bolile sunt generate de șocuri sau traume, nu de factori ca virusuri, bacterii, paraziți (legea 1 a Noii Medicine Germane a lui Ryke Geerd Hammer, medic internist, cel care a inventat aberațiile acestea prin anii 70)
– dacă șocul sau conflictul este rezolvat, atunci te vindeci (legea a doua)
– dacă ai o boală, precum cancer de stomac, atunci ea se vede în radiografiile făcute la creier și că tumorile pe creier nu există (legea a treia)
– patogenii sunt prietenii noștrii, adică bacteriile, virusurile sau paraziții nu ne provoacă boala, ci șocul de la punctul 1 (legea a patra)
– bolile sunt lecții pe care trebuie să le înveți, ceva specific pedepsei divine (a cincea lege lege dă vina pe om că s-a îmbolnăvit)
– interzicerea folosirii analgezicelor și a medicamentelor

Dobitoaca de Crina Vereș și tâmpita de brașoveană stabilită în Germania și care are porecla de Piersicuța promovează Noua Medicină Germană și sunt gata să lase oamenii să moară. Există denumiri speciale în luma spihologiei pentru asemenea persoane cu comportament patologic. Ele cred că nu au nevoie să treacă pe la cursuri, că ele știu mai bine decât medicii ce este medicina. Trăiesc din faptul că prostesc oamenii și cred că li se cuvine respectul și autoritatea de a controla viețile oamenilor.

De fiecare dată când cineva moare urmând sfatul mizeriilor ăstora două respectul de sine le crește. Ele cred că li se cuvine controlul asupra vieții oamenilor și consideră moartea lor un lucru acceptabil, dacă nu chiar binevenit. Desigur, e vina omului că moare, nu a lor ca s-au folosit de șarlatanii pentru a-i ucide.

S-a făcut chiar și un reportaj despre Crina Vereș. Nemernica cere 100 de euro pentru o ședință prin Skype care nu ajută la nimic. Ce contează că copilul are o șanșă de supravietuire cu citostatice? Nu, Crina Vereș are grijă să ți-l ucidă cu voo-doo-ul ei.

Vezi materialul de mai jos, via Cristian Român, de la Cronica Scepticului: