Categorii
Arhiva General

Crina Vereș și smegma, o combinație periculoasă de criminalitate și minciună

În orice ordine iei cuvintele din titlu trebuie toate asociate cu draga de Crina Vereș, o mincinoasă criminală care spune că s-a vindecat de două cancere în mod natural. Mai știm o frumoasă care s-a vindecat de tot folosind naturopatia, dar acest lucru nu contează pentru Crina Vereș și pentru cei ca ea.

Unii oameni, în loc să accepte că medicina este singura care poate aduce lumină în cazuri medicale folosesc tot felul de ierburi despre care Crina Vereș spune că vindecă cancerul.

Faptul că ea nu este nici doctor, nici vreun expert în domeniul medicinei a fost demonstrat foarte bine de Skeptic Pengus, un medic care a investigat spusele sociopatei și a făcut investigații pe măsură.

Ea nu are diplomă de doctor, Institutul Hyperion la care se laudă că a lucrat nu există, dar ea face conferințe din loc în loc unde se promovează ca expert în vindecarea cancerului prin naturopatie. Desigur, dacă oamenii mor nu este vina e, ci vina lor, că nu au crezut destul de mult în tratamentul minune.

Doctorii, aceia pe care îi blamez eu des, sunt singurii care ar putea să verifice un diagnostic și sunt singurii care au știința de partea lor. Nu zic de doctorii care preferă să fie criminali și să nu te opereze dacă nu le dai bani. Zic de aceia care mai au ceva respect pentru ființa umană, cum e Skeptic Pengus și încă alții.

Crina Vereș îți promite miracolul, îți ia banii, ca un escroc ce este, apoi pleacă fără să o intereseze ce morți lasă în urmă. Ea este cea care promovează terapia Gerson, terapie care se folosește, printre altele, de clisme cu cafea pentru a te amăgi că nu vei muri. Apoi tot vei muri.

Tot ea este cea care zice că virusurile de genul HIV nu există, că boala numită SIDA apare ca o reacție alergică a oamenilor la mirosul smegmei. Yup, SIDA pe care au primit-o copii în spitale în anii 80-90 vine de la smegmă, nu de la ace infectate.

Desigur, acest lucru este pre puțin important pentru o individă care este chemată la tot felul de TV-uri unde își promovează minciuna și inepțiile.

Curios cum asemenea oameni sunt văzuți ca fiind relevanți. Parcă știu pe cineva căruia i-am zis că este irelevant și apoi mă numea prost și spunea, în gura mare, că nu există Construcții Aerospațiale (ce am terminat eu) la Brașov: Mircea Badea. Yup, el nu s-a sinchisit să dea un search pe Google măcar.

In fine, am găsit o metodă prin care irelevantul de Badea poate fi văzut mai bine în ochii mei: să le ia pe Crina Vereș și pe Olivia Steer la șuturi în public și să expună minciunile lor. Ar fi un început.

Badea, se aude?

Un răspuns la “Crina Vereș și smegma, o combinație periculoasă de criminalitate și minciună”

Psihopata Crina Vereș recomandă părinților să-și omoare copiii | Manuel Chetaspune:

[…] Vereș, o psihopată ordinară care este gata să ucidă oameni prin sfaturile ei. Am mai scris despre Crina Vereș aici. Șarlatania pe care ea o promovează se numește Noua Medicină Germană, un fel de voo-doo […]