Categorii
Arhiva General

Cum ne scuipă RAT BV în față: închide pagina de Facebook pe care primea reclamații #failRATBv

Este de-a dreptul enervant când vezi că RAT Bv nu ia măsurile necesare pentru a face viața călătorilor mai frumoasă. Nici GPS-urile alea nu ar fi puse dacă nu i-ar împinge UE de la spate. Tocmai de aia mulți urăsc UE: vine și ne spune CE avem de făcut pentru a deveni o țară civilizată. Cum ar fi, de exemplu, să ai pagină pe social media unede să comunici și unde să primești reclamații la nevoie.

Într-o mișcare de oameni proști, de la Director până la băieții din echipa de marketing, ei au hotărât să închidă pagina de Facebook. Facebook, în schimb, a făcut o pagină neoficială unde a strâns o serie de postări legate de vestita instituție și se poate citi amarul brașovenilor de aici.

L-au blocat inclusiv pe Christian Macedonschi, consilier local. Înainte de a șterge pagina ei i-au șters o serie de postări critice ale acestuia la adresa RAT Bv. Așa alege RAT Bv să rezolve reclamațiile: închizând pagina de Facebook, adică asta – https://www.facebook.com/rat.brasov.3.

#failRATBv

Am scris de prea multe ori despre nesimțirea șoferilor RAT și despre nepăsarea mai-marilor de acolo. Sistem comunist care face doar atât cât să nu pară că au dat foc întregii instituții.

Întrebarea este asta: când vor lua măsuri, când vor face ceea ce trebuie făcut? Dacă ai prea multe reclamații, te ocupi până le termini, nu închizi canalul de Facebook și te ascunzi după lege zicând că nu este legal să te ocupi de reclamații prin Facebook. Cine a venit cu ideea asta este un prost ordinar, pentru că nu te poți acoperi după lege ascunzându-ți incompetența crasă și idioată. Nu poți face asta la infinit. Nesimțirea își are răsplata ei. Dovadă articolul de față.

Chiar dacă mă știu cu Silviu Ștefan de pe vremea Comunitarilor, unde fuserăm colegi, nu îl scot nici pe el din oala de idioți. Silviu, dacă ai ceva curaj, pune pagina aia înapoi pe online și educă-ți directorul și echipa de Marketing/PR/Social că nu așa rezolvi problema. Altfel, îmi va fi greu să te scot din oala lor. Folosește-ți perechea pentru ceva util.

Sunt groaznic de enervat de mișcarea RAT Bv și de faptul că nu au dorința să devină o instituție modernă, care să mă facă mândru de transportul public brașovean.

#failRATBv

PS. Dați share istoriilor proaste cu RAT Bv folosind #failRATBv pe Twitter și Facebook. Poate așa se prind că treburile se rezolvă altfel.

UPDATE: Dovadă faptului că RAT Bv găndește prost a apărut o petiție care să ceară modificarea traseelor pentru autobuzele din zona Tractorul.

4 răspunsuri la “Cum ne scuipă RAT BV în față: închide pagina de Facebook pe care primea reclamații #failRATBv”

mie imi pare o miscare buna in masura in care vor raspunde de acum la mail pe reclamatii. altfel da, sunt de acord cu tine.

La Bacău, există, în continuare, pagina de Facebook a societății de transport, https://www.facebook.com/TPBacau/?fref=ts , dar nu se sinchisesc să răspundă la reclamații/postări. În plus, mi-au spus pe față că nu răspund la solicitări de orar pentru că e greu, uneori – imposibil de respectat!

trebuie reclamații scrise și atunci sunt obligati să dea răspuns în 30 de zile.