Categorii
Arhiva General

Politica, bat-o vina [UK]

În România este bine-cunoscută vorba că vesticii nu iau măsuri împotriva musulmanilor care își abuzează familiile sau care nu se adaptează societății care i-a adoptat din cauză că acelor vestici le-ar fi frică de musulmani. Nimic mai fals.

Politica, bat-o vina.

Articolul de la Telegraph.co.uk pune punctul pe i: femeile musulmane sunt oprimate de soții lor și ele ajung la vârste înaintate fără a merge la școală sau fără a ști engleza. Citește articolul:

Let’s pause for a moment and think what Burnham’s party did. Apart from turning a blind eye to Pakistani girls “disappearing” from schools (into forced marriages) so Labour could hang on to their fathers’ votes, it was Labour that spread the pernicious doctrine of multiculturalism, which says that all cultures are equal. What, even the ones that treat 14-year-old girls like brood mares?

Situatia este cunoscută de cei de la partidul numit „Labour”, dar ei promovează „multiculturalismul” când, de fapt, ei acceptă încălcările de drepturi umane tocmai pentru a mai câștiga niște voturi.

Nu de frică nu iau cei din UK anumite măsuri, ci pentru că se pot pierde niște voturi.

Motivul a fost mult mai simplu, nu? Tocmai din caua asta s-a ajuns în cazuri în care școli the evrei țin copiii prostiți pe viată sau zeci de fete minore ajung violate de pakistanezi fără a se lua măsuri.

Atunci când trebuie luată o decizie legată de multiculturalism, drepturile umane trebuie să pice pe primul loc. Dacă omul are dreptul la educație, atunci nici o religie nu are voie să țină copiii ne-educați, indiferent despre ce religie vorbim.

Așadar, misterul a fost rezolvat: unii musulmani fac gura mare pentru că știu că voturile lor merg bine. Politica, bat-o vina.