Categorii
Arhiva Blogging

LOL. Unfriend pe Facebook = hărțuire


Undeva în Australia o femeie a dat-o în judecată pe altă femeie pentru că cea din urmă i-a dat unfriend. Cele două erau colege la aceeași firmă și au avut o mică ceartă terminată într-un unfriend.

Unii oameni o duc prea bine pentru a mai realiza cât de ciudate sunt acțiunile lor. Matt descoperă motivul real: protagonista noastră era, de fapt, supărată că n-a fost prima care să dea unfriend. Trebuie să urmărești video-ul de mai sus. Este savuros.

Treaba cu Facebook este așa: ții aproape doar prietenii sau cei cu care vrei și poți purta discuții civilizate. Doar nu ești prieten cu cineva care îți dă cu bâta în cap mereu, nu? La fel ca în realitate prietenii se fac și se desfac. Pe Facebook ești la un clic distanță de friend/unfriend. Nu este o tragedie.

Un lucru de care țin cont mereu este acela că în social media trebuie să fii selectiv: cu prietenii, cu ceea ce zici, cui îi dai acces pe wall-ul tău. În principiu, tot ce iese din PC-ul tău și ajunge pe rețelele sociale, inclusiv în aplicațiile de chat „private”, trebuie considerat public.

Iar legat de prieteniile pe Facebook, pe bune, cine are 400, 1000 sau 2000 de prieteni? Vrei să scazi lista de prieteni? Cere o favoare fiecăruia și vezi cu câți mai rămâi. Un experiment bun de încercat 😀