Categorii
Arhiva General

ITFest 2015 în perioada 2-8 noiembrie

Pentru cei ce nu știu ITFest este un festival IT dedicat elevilor și studenților pasionați de domeniul acesta. Au loc evenimente legate de algoritmică, LAN party-uri, hackathon-uri, diferite workshop-uri, dar și prezentare de gadgeturi.

Cu alte cuvinte, este un loc în care toți pasionații de tehnologie ar trebui să fie.

Ceva detalii, pe scurt:
– ITFest are loc între 2 și 8 noiembrie 2015
– înscrierile se fac la acest link
– LAN Party are loc mai devreme, pe 18 octombrie 2015
– evenimentele vor avea loc în București la locații pe care le vor preciza în curând – vezi FAQ (cei ce vin din afară vor avea cazare + papa asigurată)
– pagina de Facebook este aici

Despre ITFest:

ITFest este un festival național de IT adresat atât elevilor, cât și studenților pasionați de IT și are ca scop descoperirea și promovarea tinerilor talentați din acest domeniu. Ediţia din 2015 se va desfăşura în perioada 2-8 noiembrie.

Anul acesta ne propunem să descoperim tineri determinați să își demonstreze cunoștințele, prin organizarea mai multor evenimente care le pun la încercare priceperea: un Lan Party pentru cei pasionați de jocuri video în cadrul căruia participanții își pot arăta competitivitatea si măiestria în înfrângerea adversarului, un Hackathon pentru programatorii în devenire, structurat pe trei categorii, în cadrul căruia cele mai bune aplicații vor fi premiate și un concurs de Algoritmică dedicat elevilor de liceu.

Pe lângă aceste competiții, vom organiza o serie de Workshop-uri și o Prezentare de Gadgeturi, atât pentru a-i informa pe tineri cu privire la noile tehnologii, cât și pentru a lua contact cu marile companii de IT.

Anunț via Sindicatul Studenţilor din Cibernetică (SiSC).

SiSC este cea mai veche organizaţie studenţească din ASE şi desfăşoară an de an o serie de proiecte devenite deja tradiţie, printre care și ITFest. Cu prilejul apropierii celei de-a VIII-a ediţii a acestui proiect, vă contactez pentru a discuta posibilitatea unui parteneriat de promovare reciprocă.

Have fun!