Categorii
Arhiva General

Cinema 9D la Dino Parc Râșnov

Pentru cine nu știe, Râșnovul se mândrește de ceva timp cu un parc al dinozaurilor creați la dimensiuni naturale și cu detalii cât mai precise din punct de vedere științific.

Una este să știi că un dinozaur are 25 de metri lungime și 10 tone și alta este să fii chiar acolo și să vezi figurinele care se ridică mult deasupra capului tău. T-Rex este de-a dreptul înfiorător și n-ai fi vrut să te întâlnești cu el în trecut.

Dino Parc Râșnov este condus de oameni pasionați care doresc să prezinte dinozaurii corect din punct de vedere științific. De exemplu, s-a descoperit de curând că o parte dintre dinozauri aveau pene, așa că au pus pene pe unele dintre figurine.

Figurinele sunt create în Germania și vor mai fi aduse alte asemenea minunății în anii ce urmează pe măsură ce parcul se extinde. Deocamdată au peste 30 de dinozauri în mărime naturală și, sper eu, vor dubla numărul în curând.

Dino Parc Răsnov mai are zonă de joacă pentru copii, un restaurant numit Papazaur și zonă de conferințe la etaj. Tot la etaj ei au inaugurat, pe 19 septembrie 2015, la orele 20, Cinema 9D, un cinema în care scaunele se mișcă odată cu imaginea ce o vezi în fața ta și unde simți vânt, miros, apă.

Seria de oameni care a intrat cu mine a avut parte de surpriza unui carusel destul de interesant. Întreaga platformă de scaune are picioare care se mișcă la unison în diferite direcții și îți creează impresia unui carusel. Acolo trebuie să porți centura de siguranță!

Dino Parc se află aici și se poate merge acolo între 10:00 – 18:00, cu exceptia zilelor de marti, vineri si sambata cand este deschis pentru night tour, cu incepere de la 19:30 si 20:00..

Iată câteva poze de la Dino Parc:

Am fost vizitați și de Bebezaur.

Plimbă dinozaurul.

Posted by Manuel Cheța on Saturday, September 19, 2015

Have fun!