Categorii
Arhiva Blogging

Blogmeet #5

Zilele acestea mi-am dat seama cât de absentă este comunitatea de bloggeri din Brașov în ceea ce ar trebui să fie, măcar, online-ul brașovean. Atunci când un grup de bloggeri noi fac un event de Facebook, un blogmeet, și ei nu stiu de noi, asta spune multe lucruri.

Într-un final ne-am întâlnit la jumătatea drumului și am apucat șă cunoaștem cel puțin un blogger nou. Au venit mai mulți ca de obicei din grupul nostru. O raritate, dar și un lucru bun.

Rivi și Robert vor face un lucru mic, dar interesant. Eu și cu Sergiu vom face altceva mic, dar posibil interesat. Dorin și Efu fac deja un podcast interesant. Bogdan va face poze mai des și Dragoș vrea să schimbe fundalul la prinbrașov.com, care și el doarme somn dulce.

Grupul Social Media Brașov, după pierderea rușinoasă a domeniului, s-a văzut pus la zid și a aflat că:
– Bucureștiului îi pare rău de noi, pentru că nu avem evenimente;
– bloggerii noi din Brașov nu știu de acest grup;
– inevitabila triere se va face zilele acestea și câțiva bloggeri vor fi scoși din grup;
– degeaba zici că faci ceva în grup, când trebuie să faci totul singur.

Desigur, avem și lucruri bune despre care s-a vorbit și, în genere, am plecat cu toții cu un karma bonus de +10,5. Este un început.

Făcurăm cunoștință cu Raluca, ne-am hotărât să scriem mai des, ne-am dat seama că, deși suntem groaznic de lenți ca grup, blogmeeturile ne dau câte o palmă peste obraz. Un duș rece, cum ar veni, care ne mai motivează.

Vom reface site-ul grupului și rămâne să avem un update măcar o dată pe lună. Până atunci avem pagina de Facebook în picioare.

Blogmeeturile sunt bune. Cine nu are să își cumpere.

PS. Tare mă enervează treaba cu diacritice în numele de domeniu. De ce sunt oamenii supărați pe vechiul sistem cu litere și cifre, fără diacritice de orice fel?
PPS: A fost și NG. L-am uitat 😀

9 răspunsuri la “Blogmeet #5”

Uite ca nu am uitat pana la urma 😀

Pentru ca stim (sau banuim) cu totii, e mai fain „in grup”

My bad. Urmatoarele le pun pe public. Ideea este ca am tot pus evenimente publice cu blogmeet brasov si nu am vazut reactii.

[…] îți aduci aminte de articolul meu supărat legat de comunitatea de bloggeri Social Media Brașov, atunci știi că spuneam că “Eu și cu Sergiu vom face altceva mic, dar posibil […]