Categorii
Arhiva Blogging

Feriți: podcastul românesc Istoria Culturală a României, de pe Podbean, îsi face intrare cu episodul 101

România are prea puține podcasturi așa că Dorin și Ovidiu au creat podcastul numit Istoria Culturală a României unde dezbat subiecte culturale fără perdea și fără ocolișuri. Se spune lucrurilor pe nume, uneori în mod acid, dar mereu cu voie bună și informativ.

În cel mai nou episod, Episodul 2 aka 101, Ovidiu pune accentul pe transformarea ambasadelor românești în restaurante iar Dorin aduce în discuție problema „Muzeului retrocedat” din Brasov.

Mi-am făcut și eu cont pe Podbean ca să fiu în ton cu podcastul deschis de cei doi și abia aștept următoarele episoade.

Poți urmări live discuția dintre cei doi și invitații lor intrând pe canalul de YouTube al lui Dorin atunci când încep Google Hangouts pentru podcast.

Să nu uităm ca mai există un podcast al Scepticilor din România, dar altfel nu mai știu de alt podcast. Pe iTunes am pus eu partea audio a Tehnoculturii, însă nu este încă un podcast în toată regula, dar vor fi acolo și asemenea materiale.

Enjoy!

2 răspunsuri la “Feriți: podcastul românesc Istoria Culturală a României, de pe Podbean, îsi face intrare cu episodul 101”

[…] interesant. Eu și cu Sergiu vom face altceva mic, dar posibil interesat. Dorin și Efu fac deja un podcast interesant. Bogdan va face poze mai des și Dragoș vrea să schimbe fundalul la prinbrașov.com, care și el […]

[…] Înainte de prezenta scurta mea listă de podcasturi țin să îi felicit baieții de la podcastul românesc ICR, care educă publicul pe teme culturale, și pe David McRaney, de la You Are Not So Smart, pentru […]