Categorii
Arhiva Blogging

#blogmeet pe 29 octombrie 2014, la Berăria Ciucaș

blogmeet-29-octombrie-2014-ciucas-brasov

Ultimul blogmeet a fost fain, deși am fost numai doi oameni. Întâlnirile de genul sunt importante pentru că te ajută să rămâni concentrat pe motivul fundamental pentru care ai blog. Te ajută să faci pași înainte și îți dă ocazia să ajuți colegul blogger la nevoie.

Mulți văd blogmeeturile, cel puțin alea din Brașov, ca niște lucruri irelevante, motiv pentru care puțini își manifestă dorința de a participa și chiar și mai puțini vin.

Blogmeeturile sunt pentru networking, dar și ca un element de auto-reglare, ca să îi zic așa. Îți aduci aminte DE CE faci ceea ce faci. La asemenea ieșiri legi mai bine prietenii, afli de proiectele la care lucrează unul sau altul și îți vin idei noi.

Mâine, pe 29 octombrie 2014, ne vom vedea pe la 18:30 la Berăria Ciucaș să stăm la o halbă de bere. Dacă ești în zonă și vrei să intri la o bere cu noi, ești binevenit.

Este bine să fii blogger.

Un răspuns la “#blogmeet pe 29 octombrie 2014, la Berăria Ciucaș”

Ce-i așa de greu de înțeles că oamenii nu sunt centrul Universului?! | Manuel Chețaspune:

[…] mi-a zis Andrei ieri despre Lorin Fortuna la blogmeetul brașovean, credeam că omul joacă ceva piesă de teatru. Nu, el chiar crede ceea ce zice, lucru care îl […]