Categorii
Arhiva General

[Video Uptade]Mai proști ca noi: Ungaria, cu Fidesz a ei, stabilește taxe pe fiecare GB downloadat

Update video via Al Jazeera:

14 milioane de lei dați pentru biserici. Asta e istoria în România. În loc să dea bani la Hospice Casa Speranței Ponta, neo-comunistul ce îl îndrăgim atât de mult, a dat bani bisericilor. De ce? Pentru că bisericile pot aduce mai multe voturi. Simpatic cum batjocorește românii.

Dar România nu este singura țară care face idioțenii. Ungaria nu se lasă mai prejos și stabilește taxa pe Gibabyte downloadat (articol original maghiară). De la anul Fidesz, partid comunistoid vândut rușilor, cere ca fiecare GB downloadat să aducă o taxă de 0,62 USD la bugetul statului.

Dacă te uiți la 20 de filme/videoclipuri pe YouTube pe zi, faci lejer 3 GB de date. Asta înseamnă că zilnic ar trebui să dai 1,5 USD. Înmulțești asta cu 30 de zile și ar trebui să dai 45 USD pentru privilegiul de a avea acces la internet.

Nu m-ar fi interesat prea mult lucrul acesta, dar PSD este fan Rusia, Ungaria este fan Rusia, așa că poți deduce că Pontificatorul nostru va decide să pună asemenea taxe și la noi.

Dai ISP-ului 5-10 USD pe lună pentru acces la internet și apoi încă 45USD ca să menții nivelul de confort de acum. Ungaria. Fidesz, you fucking suck. Big time.

PS. UE și SUA își cam dau seama că Ungaria tinde să nu mai fie democrație curând și iau ceva măsuri.