Categorii
Arhiva Personal

Țiganii și ghenele în flăcări

Brașovul este un oraș frumos. Te poți mândri cu el. În afara de gara infectă a Brașovului, de câinii vagabonzi sălbăticiți de prin zona de plajă a Delului Melcilor și alte chestii minore nu prea ai motive de plângere.

De fapt, mai este unul: țiganii care tot sparg încuitorile de la ghenele de gunoi și după un timp își fac culcuș acolo. Nu toți dorm lângă ghene, dar cei mai mulți vin și stau cu orele.

Țigani și țigănci cu puradeii după ele stau și tot cotrobăiesc prin ghene. Nu ar fi bai dacă ar veni, ar lua ce le convine și ar pleca, dar stau acolo și fac deranj în gunoi.

Unii dintre țigani fumează și strâng chiștoace după cum vezi în imaginile de mai jos. Alții aruncă chiștoacele în ghene. Uneori ghenele iau foc, pe cum a fost azi, în spatele blocului unde stau, la Făget.

Ghena fumega chiar rău și ne-am pus patru-cinci vecini să aducem apă cu gălețile pentru că focul urca deja la tavan. Dacă noi nu am fi intervenit focul ar fi ars ghena cu totul și apoi ar fi putut da foc mașinilor parcate în jur. Inconștiența țiganilor ar fi putut face pagube enorme azi.

De acum încolo, când dau de țigani pe la ghena de gunoi, îi trimit la plimbare. Prea s-au învățat să stea în gunoi și să creadă că e ok.

Pe la tine dai de țigani la ghene?

brasov-tigani-foc-ghene-august-2014 (1)
Chiștoace de țigări strânse lângă ghenă.

brasov-tigani-foc-ghene-august-2014 (2)
Containerul care a ars. A trebuit să îl întoarcem ca să ajungem la sursa focului.

brasov-tigani-foc-ghene-august-2014-3
Păzeam containerul ca să nu mai apară scântei.

10 răspunsuri la “Țiganii și ghenele în flăcări”

Din partea mea sa dea foc la tot orasul. O perioada le dadeam suturi in cur pentru ca nu doar cotrobaie, golesc ghenele pe jos si lasa gunoiul imprastiat. Asta pana mi-au sarit babele in cap. Aceleasi babe care intretin cersetoria si haitele de caini…

Atat le trebuie babelor sa se ia de mine.
Le calmezi usor. Nu is de acord sa ii las pe tigani sa faca ce vor pe unde vor.

Frate, astia ne distrug oriunde reputatia. Sunt prosti, hoti, retardati, jegosi si dezordonati.

Sper ca vor vedea si altii ce au facut acolo si vor face si al noi asa 😀

Doamne, e un subiect atat de scarbos, ceea ce va scriu acum, sigur o stiti deja, dar poate citesc cei ce pot schimba ceva , noi avem containerele de gunoi chiar in fata scarii blocului, e jale oameni buni, tot timpul sunt prezenti tiganii acolo si cand spun asta, inseamna zi si noapte , degeaba vin cei de la Urban si golesc noaptea, tot timpul e gunoi pe jos si daca ar fi doar atat dar: isi fac nevoile acolo, se bat intre ei , se injura ca la usa cortului pt teritoriu, sparg sticle, desfac metale pt cupru, turtesc peturi si doze de aluminiu, rup pungile toate si imprastie gunoiul pe jos ca sa vada mai bn ce se afla acolo, vorbesc porcos si ce e mai grav fac si sex acolo, avem copii, este un parc chiar langa….mergem cu copii in parc, noi de la geamuri nu doar ca le suportam toate zgomotele si mirosurile,non- stop,oamenilor le e frica sa se ia de ei, se pot razbuna pe ferestre sau pe masini, le auzim si injuraturile si vedem ceea ce vedem, Brasovul e atat de frumos pe ” bulevard” dar…mergeti si in cartiere sa vedeti ce se intampla, stati de vb cu oamenii, aflati-le nemultumirile, ca va platim taxe si impozite la greu….schimbati modul de colectare, ca se poate….uitati-va la vestici….doar cand e vb de scumpiri va uitati la ei…trebuie sa existe o modalitate ca jegosii astia sa nu mai aiba acces, astia distrug totul in cale, pieri-le-ar neamul !!!!!!!

Asta unde se intampla? La ce ore sau zile se intampla, sa stim si noi? Inca o intrebare: nu aveti destui barbati in blocul vostru ca sa ii alunge pe tigani de acolo?

Se intampla in Brasov, in cartierul Astra, avem barbati destui in blocurile de jur – imprejur, sotul meu s-a tot luat de ei, eu am mai strigat de sus ca sincer mi-e frica sa cobor, dar….nimic…nici nu ne baga in seama, si vin prin rotatie, deci mereu altii ca-si ” respecta” teritoriile, orele de ” scormonit”, parca nu stiti cat de nesimtiti sunt….asta e gena lor….mizerabili, singura speranta este sa fie schimbat modul de colectare al gunoiului sa nu mai poate ajunge la el,mare pacat ..lumea il duce la container in pungi legate la gura…deci ar fi curat daca nu ar exista aceste creaturi…

Vazusem undeva in zona Neptun ghene de gunoi chiar la intersectie si mirosea groaznic. Mirosea urat in principal de la gunoiul strans acolo. Ma si intrebam de ce locatarii nu au cerut inchiderea zonei sau ceva de genul.

[…] și invitam oamenii să se înscrie la 300 de canale YouTube utile. Pe 16 august am început aventura ghenelor arse din zona în care locuiesc și am avut norocul de a NU fi lovit de un șofer beat pe trecerea de […]