Categorii
Arhiva Personal

Cum te omoară un șofer beat

Iată cum arată un om beat, fără permis care ar fi putut să mă ia pe sus pe trecerea de pietoni:
sofer-beat-fara-permis-cj-92-cmr-brasov-toameni-accident-16-aug-00-30 (7)
Îl cheamă M. L. A. și voi fi chemat ca martor în dosarul penal făcut pentru faptul că el șofa beat un VW Golf model mai vechi cu nr CJ 92 CMR. Refuzase de două ori să sufle în aparatul etilotest, apoi a acceptat. 0,86 în aerul expirat. Abia se ținea în picioare.

Venise prin jurul orei 00:30, pe 16 august 2014, dinspre str. Zizin cu viteză cam mare și a încercat să facă dreapta pe Toamnei în zona asta. Nu a reușit așa că a intrat cu roata stanga față în bordură, a rupt-o și a mers mai departe de tringhiul verde până a trecut printr-un morman de pietre și s-a oprit în stâlp.

Inconștientul a luat-o la fugă când a venit poliția, dar a fost prins. Oameni ca el, beți criță, sunt un pericol public. Dacă făceam greșeala să trec pe la trecerea de pe Zizin când am venit dinspre Calea București aveam șansa să fiu la spital la vremea asta.

Interesant lucru: individul nu are permis. Sunt curios să aflu ce o să zică la tribunal când voi fi chemat ca martor. Pe lângă faptul că a șofat beat și fără permis, se pare că luase mașina cu forța de la concubina (?) lui și a plecat de nebun.

Unde ar fi locul lui? Exact după gratii. Putea ucide cu inconștiența lui pe cineva la ora aia.

Îl așteaptă un dosar pentru vitejia din noapte.

Ai fost ca martor într-un asemenea dosar? Cum a fost? Iată ceva imagini cu locul accidentului și cu mașina:
sofer-beat-fara-permis-cj-92-cmr-brasov-toameni-accident-16-aug-00-30 (1)

sofer-beat-fara-permis-cj-92-cmr-brasov-toameni-accident-16-aug-00-30 (6)

sofer-beat-fara-permis-cj-92-cmr-brasov-toameni-accident-16-aug-00-30 (5)

sofer-beat-fara-permis-cj-92-cmr-brasov-toameni-accident-16-aug-00-30 (4)

sofer-beat-fara-permis-cj-92-cmr-brasov-toameni-accident-16-aug-00-30 (3)

sofer-beat-fara-permis-cj-92-cmr-brasov-toameni-accident-16-aug-00-30 (2)

4 răspunsuri la “Cum te omoară un șofer beat”

Un inconstient. Nu ca era beat ci ca a condus beat si fara permis. Eu astora le-as da maxim de pedeapsa!

Nu stiu exact ce va pati, dar e vorba de trei infractiuni aici: sofat fara permit, sofat beat si masina furata de la concubina. Hai ca de ultima mai scapa, ca e conflict in familie, dar de primele doua mai greu. Nu cred ca va ajunge la inchisoare.

sunt sanse mari sa nu pateasca mai nimic. ramane cu dosar penal, insa putin ii pasa pentru ca e doar un alt alcoolic ratat cu o existenta insignifianta. culmea, va ramane fara permis o perioada, va plati niste amenzi si pagubele pe care eventual Primăria i le va imputa. concubina nu va depune plangere, asa ca nu va face nici o zi de parnaie.

[…] utile. Pe 16 august am început aventura ghenelor arse din zona în care locuiesc și am avut norocul de a NU fi lovit de un șofer beat pe trecerea de pietoni. Am vizitat Fabrica Ciucaș, m-am bucurat de tastatura românească și […]