Categorii
Arhiva Online

Plecat la ecomTEAM

ecomteam-logoDupă cum am scris și aici, ecomTEAM are loc pe 2 și 3 aprilie 2014, la Brașov, și se ține la hotel Kronwell. La ecomTEAM își dau întâlnire oameni de-ai comerțului online și văd trendurile în acest domeniu, plus că fac cunoștință cu specialiști în development, management, plați online și digital marketers.

Cum sunt asociat în cadrul Reeija.ro, magazin online ce vinde genți de damă, îți dai seama că sunt direct interesat să aflu ce se mai discută prin cercurile ecommerce de pe la noi.

Orice ai zice, să te ocupi de un magazin online înseamnă chin și sudoare, uneori dezamăgire, alteori bucurie, mereu nervi întinși la maxim când trebuie să ai grijă să ții în frâu furniporii, să alegi metoda cea mai bună de promovare cu banii puțini pe care îi ai, să vezi ce schimbări de UX aplici pe site, să vezi ce promoții noi gândești, când dai newsletterul, cum faci cu rata de conversie și alte bla-bla-uri de astea.

Așadar, e clar că asemenea conferințe precum ecomTEAM, organizată de Wall Street, sunt binevenite, mai ales că are loc chiar în orașul nostru.

Cu cine mă văd la conferință?