Categorii
Arhiva Blogging Online

Onlined- marketing digital gratuit pentru studenți

onlined-marketing-digital
ONLINED, eveniment organizat de Voluntari pentru Idei și Proiecte (site), revine anul acesta cu o nouă ediție, într-un format nou : Școală de Marketing Digital. Proiectul se adresează studenților pasionați de mediul online din toată țara și se desfășoară în București în perioada 28 aprilie – 11 mai. Cei 20 de studenți selectați vor participa pe parcursul celor două săptămâni la traininguri și workshopuri predate de specialiști în domeniu, ce vor aborda teme orientate spre Inbound Marketing.

ONLINED (Facebook) este o școală gratuită de marketing digital, dedicată studenților pasionați de online și marketing din toată țara. Proiectul va avea anul acesta speakeri ca: Iulian Padurariu, Chinezu, Andrei Georgescu, ce vor aborda teme precum: Marketing Strategic, Gamification, PR în Online, Social Media, E-mail Marketing, Content Marketing, SEO, Storytelling, Online Research Tools.

Proiectul însumează trei etape: școala, perioada de mentoring și internshipuri și comunitatea. În prima parte, pe parcursul celor două săptămâni, cei douăzeci de studenți selectați în urma interviurilor vor participa împreună la traininguri si workshopuri și vor aplica cele învățate prin rezolvarea unui brief pentru companiile partenere.

Pentru ca procesul de învățare să nu se limiteze doar la cele două săptămâni, cea de-a doua etapă presupune o perioadă de șase luni de mentoring și internshipuri. În cadrul acestui proces, participanții vor avea ocazia să intre într-o relație de mentorat cu speakerii ce acceptă să rămână în proiect, iar cei mai buni vor fi selectați pentru internshipuri în companiile partenere.

Elementul de continuitate este prezent și în cea de-a treia etapă ce presupune intrarea în comunitatea ONLINED. Aceasta a fost formată în ediția anterioară și este bazată pe sharing de informații și discuții despre ultimele noutăți din domeniu alături de foștii participanți, mentorii, partenerii si membrii echipei proiectului.

2 răspunsuri la “Onlined- marketing digital gratuit pentru studenți”

Ma bucur sa vad ca sunt tot felul de astfel de oferte, ma intreb oare daca se organizeaza si concursurile pentru a se vedea daca unii au potential sau talent natural.

Nici unele nu conteaza foarte mult: important este sa vrea omul sa invete si sa piarda timpul si noptile lucrand.