Categorii
Arhiva Tehnologie

Combofix, prin Bleeping Computer, un salvator de zile mari

Combofix este un program foarte util, un antivirus care mi-a salvat pielea de multe ori. Când mă cheamă prietenii să îă scap de virușii care au apărut din neant mă folosesc de Combofix pentru a face o curâțenie ca la carte. Apoi pun AVG Free.

Nu a fost dată în care să fi folosit Combofix fără să salveze calculatoarele. Cu toate că cea mai bună protecție este tocmai atenția pe net, adică să nu dai click aiurea, se întâmplă să ai nevoie de un antivirus care să îți salveze pielea.

Înainte Combofix cerea să dezinstalezi antivirușii ce îi aveai în calculator pentru a începe munca. Acum trimite numai un fișier capcană, fișier care este urgent pus în carantină de AVG, de exemplu, timp în care Combofix își vede de treabă. Inteligentă mișcare din partea creatorilor programului, sUBs.

Află mai multe despre Combifix de aici și nu uita să ai grijă unde dai click pe net. ComboFix – RAR Download.

5 răspunsuri la “Combofix, prin Bleeping Computer, un salvator de zile mari”

Combofix e one-time solution. E clar ca ai nevoie de un antivirus sa te pazeasca mereu. Prefer AVG, am si pe tel, pentru ca se updateaza singur si a gratuit. Nu am avut baiuri cu el pana acum.

Eu am ramas cu Avg din 2009 sau 2010 😀

[…] La fel, ceream oamenilor să vadă ce sunt scepticii reali în știință și le recomandam să folosească Combofix pentru problemele cu malware în calculator. […]