Categorii
Arhiva Blogging Online

Work it, baby! PR Beta organizează workshop de comunicare în Brașov

Că tot sunt și eu în domeniul comunicării libere și blogărești, iată că anunț workshopurile și intershipurile organizate de PR Beta în Brașov, între 13 – 19 noiembrie 2013. Cine sunt invitați la aceste workshopuri? Studenții și masteranzii de la facultățile de comunicare și jurnalism.

Iată ce zic cei de la PR Beta:

Workshop-urile se desfășoară în cinci dintre cele mai mari centre universitare ale țării (Cluj-Napoca, Oradea, Iași, Brașov și Timișoara) și oferă studenților participanți un pachet de training complet și posibilitatea de a urma un internship sau chiar de a obține un job în domeniul comunicării.

E drept că în urmă cu ceva timp mă apuca râsul când auzeam că se fac facultăți de comunicare, dar mi-am dat seama că ai o întreagă știină în spate. Nu e vorba de comunicarea de zi cu zi, ci de cea în care ai nevoie de mult tact, prin care faci tot posibilul să nu ieși șifonat dintr-un scandal public și prin care o companie își promovează viziunea (Deh, marketing speech, da?).

Cristina Putan a zis că doar 15 dintre participanții la workshopuri au șansa de a intra într-un internship pe online la firme locale. Trainerii de la PR Beta sunt: Ștefan Stroe, Managing Director la Incandescent Marketing, Alexandru Negrea, Head of Facebook Department la Spada, Monica Jitariuc, Managing Director la The Practice, Victor Kapra, consultant în comunicare online, Alexandru Ciucă, Managing Partner la Superior Media, și Dragoș Alexa, consultant de marketing și strategii de comunicare.

Oltea Zambori, cu care am făcut cunoștință la Schimb de bloggeri anul trecut este co-fondator PR Beta. Cool.

Revening, workshopurile durează câte o săptămână, și țin 4 ore pe zi.

Studenții și masteranzii care doresc să participe la workshop se pot înscrie pe site-ul PRbeta sau pot trimite un CV și o scrisoare de intenție la contact@prbeta.ro. Procesul de selecție include și un interviu telefonic cu fiecare student care se înscrie la workshop-uri. Studenții din Brașov au ca termen de înscriere data de 31 octombrie, înscrierile pentru alte orașe vor fi anunțate pe parcus.

Workshop-urile PRbeta sunt organizate de PRbeta, cu susținerea Romtelecom.

Parteneri ai evenimentului: Danone, Autonom Rent-a-Car, Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara și Facultatea de Științe ale Comunicării, din cadrul Universității ”Politehnica” din Timișoara.

Parteneri media: IQads, SMARK, PR-România, 24FUN, AIESEC, Cărturești, Facebrands.ro, studenție.ro, marketing20.ro, ZeList Monitor, Profil Media, RomanianCopywriter.ro, PrinBrasov.com și Asociația Amvest.

workshop-pr-beta-brasov-noiembrie-2013

4 răspunsuri la “Work it, baby! PR Beta organizează workshop de comunicare în Brașov”

Este exclusiv pentru studenti si nu cred ca ajung pe acolo asa de curand. Ramane de vazut.

Daca esti in zona si esti la una dintre facultatile mentionate, nu e gresit sa incerci.