Categorii
Arhiva Blogging

Pe 6 aprilie sunt dat la schimb cu un blogger sibian

Ai citit bine. Pe 6 aprilie, vineri, voi fi in Sibiu și în locul meu va veni un sibian. Cine anume? Ei bine, nu am de unde să știu pentru că bloggerii la schimb sunt dați pe pachete, câte cinci odată 😀 Totul se va petrece în cadrul evenimentului Bloggeri la schimb, prin care bloggeri din Sibiu și Brașov sunt invitați la fabricile Siemens din aceste orașe să vadă cum se muncește acolo.

Desigur, cu ocazia aceasta ne îndepărtăm puțin de calculatoare și ne bucurăm de activități off-line alături de oameni cu experiență. Întâmplarea face că am nimerit la Logistică și zău de am idee despre ce este vorba, dar nu e zi în care să nu învăț ceva nou.

Când ne-a contactat Nebuloasa în legătură cu evenimentul mi-am zis că e cale lungă din Timișoara până aici, dar cred că așa ar trebui să facem în online: să fim în contact cu fiecare colț al țării. Înainte de schimbul cu sibienii bloggerii din Cluj și Timișoara au au avut parte de schimbul lor de bloggeri. Sunt sigur că TVdece îți este cunoscut de vreme ce ei și Nebuloasa au pus la cale schimburile acestea.

Cu ocazia schimbului dintre Brașov și Sibu, după cel dintre Cluj și Timișoara, evenimentul are acoperire națională. Cred că în curând se va ajunge la schimb dintre Muntenia cu Transilvania și tot așa 😀

Schimbul se face între cinci bloggeri sibieni (Tudor Popa, Diana Ribana, Feri Teglaş, Rareş Hudea şi Mircea Hodârnău) și cinci bloggeri braşoveni (Ovidiu Eftimie, Florenţa Dănilă, Manuel Cheța, Daniel Urda şi Alex Trofim). Cred că voi avea ocazia să fac cunoștință cu Ale Palconi în Sibiu să o intreb dacă are rude în Sicilia :D. Acolo vom lucra cu angajații Siemens și la final vom primi calificative. Vom lua masa cu ei și vom petrece o zi normală de lucru în Fabrică.

La drept vorbind mi-aș fi dorit să lucrez în fabrică de avioane (doar am terminat facultatea în domeniu), dar s-a lipit de mine internetul și nu mai scap nici în ruptul capului. Cu ocazia aceasta voi vedea cum ar fi fost să… Așadar, te invit să urmărești și articolele viitoare despre schimb și viața la fabricile Siemens.

bloggeri-la-schimb-brasov-sibiu-6-aprilie-2012-obisnuit_eu

Bloggeri la schimb este un eveniment TVdece şi Nebuloasa în colaborare cu Siemens România şi susţinut de: Hotel Levoslav, Supporter Pub and Grill, Vintage Pub, Hotel Ambient, Autonom Rent-a-car şi Compania de online

16 răspunsuri la “Pe 6 aprilie sunt dat la schimb cu un blogger sibian”

Da, da. Stăm noi de poveşti. Nu ştiu dacă am rude fix în Sicilia. :)) Dar ştiu că stră-stră-stră-strămoşul meu e italian.

Dar înainte să stăm noi la taclale, tu trebuie să tragi tare la Siemens. Capisci? :))

Si, signiora. Io comprendo. No fa niente 😀

Felicitari pentru sansa!
Vezi sa nu le dai baietilor alora de la Siemens pontul despre tranzistoarele alea „atomice”! 😀

Stie ei destule, nu trebuie sa le zic eu despre asta:D

când am citit titlul am crezut că e vorba de un guest post ca va fi publicat pe 6 aprilie…. destul de interesantă treaba asta cu schimbul de experiență… adică bloggeri

cine stie, poate in felul asta se va deschide apetitul si se vor face mai mutle schimburi 😀

da ce nu înțeleg eu e… s-au ales pur și simplu sau te-ai înscris tu undeva? Nu mi se pare ciudat să fii pur și simplu ales, că totuși ești o voce brașoveană destul de puternică în online, dar întreb și eu. (da, probabil dacă m-aș documenta aș afla singur răspunsul, dar mi-e lene la ora asta)

Da, de cele mai multe ori primesti mail si esti invitat 😀

Interesant eveniment! Sigur o să fie o experienţă plăcută pentru tine, felicitări!

Multam. Cu ocazia asta vad putin si Sibiul, ca tot a fost laudat in nenumarate randuri.

De citit, de gândit, de inovat, de perfecţionat, de promovat şi înmulţit…
O grămadă de treabă e de făcut, acu’ că tot citii!

Work it, baby! PR Beta organizează workshop de comunicare în Brașov | Manuel Chețaspune:

[…] Zambori, cu care am făcut cunoștință la Schimb de bloggeri anul trecut este co-fondator PR Beta. […]

Campania “Produs in Sibiu” ne duce la Sibiu, unde brandurile locale ne arată cum se face business #produsinsibiu | Manuel Chețaspune:

[…] mai fost la Sibiu acum un an, la Schimb de bloggeri, când a luat naștere fenomenul #sacel4ever. A fost […]