Categorii
Arhiva Blogging Online

S-a dat startul înscrierilor pentru Webstock 2013

webstock-2013-bucuresti-logoWebstock 2013, organizat de către Evensys și care are ca prim partener compania Vodafone, este principalul eveniment al lui 2013, eveniment în cadrul căruia cele mai bune proiecte și campanii in social media sunt premiate.

La Webstock 2012 am avut ocazia să îi văd de aproape pe Cristian Gog, Fake it , until you make it, și Mike, de la Doza de Haș, oameni care au obținut un succes fenomenal pe internet datorită carismei și a muncii asidue. Poze de la Webstock 2012 pot fi văzute pe Facebook. Concluzia de data trecută a fost că creativitatea, munca susținută și adaptabilitatea sunt câteva elemente cheie pentru a construi succes pe online.

Anul acesta, la fel ca în ceilați ani, Webstock 2013 va avea loc la hotelul JW Mariott, în București, la data de 27 septembrie. Perioada în care îți poți înscrie proiectul sau campania pentru a primi un premiu în cadrul acestui eveniment este 1 – 31 august. Nu te costă nici un leu să înscrii proiectul tău în competiție și îl poți înscrie numai la o singură categorie din cele 12.

Categoriile la care poți participa sunt: Publishing, Utility, Visual, User Generated Content (by brands), Blogging Campaigns, Special Projects (Brands), Facebook Applications, Bloggers Project, Mobile applications, Instagram (by Brands), Best Content Campaign on Facebook, Innovation.

Pe pagina de Premii Webstock poți afla că va avea loc o jurizare și că este nevoie de minim 10 proiecte înscrise într-o categorie pentru a începe preselecția. Doar 20 de proiecte ajung în selecția finală. Între 2 – 9 septembrie are loc preselecția, apoi între 10 – 20 septembrie va avea loc jurizarea finală.

Ca să te înscrii la Webstock 2013 trebuie să completezi formularul de aici.

Cum se va desfășura evenimentul de o zi? Iată ce zic cei de la Evensys:

În prima parte a zilei, Webstock include două sesiuni de conferințe, unde oameni care au dezvoltat proiecte inedite, au avut idei inovative și realizări semnificative, le vor prezenta participanților experiențe personale de succes.

După-amiază, se vor desfășura în paralel trei micro-evenimente specializate, Blogging, Communication și Mobile, care vor dezvalui insight-urile celor mai bune studii de caz, cele mai noi tendințe în domeniu și tactici eficiente în promovarea prin intermediul mai multor platforme de comunicare.

După gala de premiere Webstock Awards, participanții sunt invitați la petrecerea organizată de Staropramen cu ocazia evenimentului.

Așadar, cine mai merge la Webstock 2013?