Categorii
Arhiva Blogging

„Fake it, until you make it” sau cum stă treaba cu bloggingul

„Fake it , until you make it” este o vorbă cu care am rămas de la Webstock 2012. Cristian Gog (da, acel Cristian Gog) a explicat filosofia lui. „Fake it , until you make it” înseamnă că imiți, să te prefaci că ești blogger/expert/specialist/magician și să înveți pe parcurs până ajungi să fii unul cu adevărat.

Cam așa este și la mine. Dacă citești o serie de articole de pe TehnoCultura.ro, cum este cel despre levitația prin inducție eletromagnetică, zici că sunt profesor de fizică pe la vreo școală. Nimic mai greșit, însă un lucru trebuie menționat: scriind acel articol am învățat mai multe despre subiect. Cum așa? Normal că am vizitat Google și am luat la rând oarece site-uri să mă pun la punct, nu?

First, I fake it, then, I make it. Când scriu despre ceva îmi place să știu despre ce scriu. Pot face asta printr-un fenomen ezoteric numit autoeducare. Apoi scriu în cunoștință de cauză.

I will fake it, until I make it. Din păcate, prin lumea asta a bloggingului sunt unii care vor rămâne la stadiul de fake, oricât de departe ar ajunge. Bloggingul, ca orice pasiune, ar trebui să facă din tine un om de calitate.

PS Pe aici ori voi scrie articole scurte, ori voi scrie din ani în Paști. Învață-te că manuelcheta.com a devenit blog… personal.

3 răspunsuri la “„Fake it, until you make it” sau cum stă treaba cu bloggingul”

Daca nu ai farama aia de curiozitate in tine, nu avansezi deloc, ramai la ‘fake it’. : )

Fake it, dar daca nu ai si pasiune sau nu vine nici pe parcurs degeaba nu vei aduce calitate.