Categorii
Arhiva Personal

Un week-end mai altfel: Trofeul Ciucaș la Table

Ai chef de o ieșire și nu știi ce să faci? De vreme ce lacul Noua arată frumos și parcul de acolo trebuie vizitat află că Ciucaș organizează în zilele de 22 și 23 iunie Trofelul Ciucaș la Table.

Sincer, nu am nici cea mai mică idee cum vin jocurile de table. Pe mine să mă chemi la jocuri video 3D, dar se pare că vor fi acolo și alte tipuri de activități la care câștigi premii. Trofeul Ciucaș la Table este organizat îmrepună cu Federația Română de Table, Federație despre care nu știam că există.

Cred că e o ocazie bună pentru jucătorii de table de pe la noi să arate ce pot, mai ales că premiul cel mare este de 500 de euro și se dau alte premii în valoare de 200 sau 300 de euro. În cortul Ciucaș amenajat în Parcul Noua poți juca un joc de zaruri și cu membrii echipei FC Brașov.

Competiția are loc azi iar mâine finaliștii se vor bate pentru premiile puse în joc de Ciucaș, plus că vizitatorii vor putea participa la alte activități cu premii în bere. De ce nu?

Trofeul Ciucaș la Table va ajunge și în Ploiești (27 – 28 iulie), Craiova (24 – 25 august) și București (21 – 22 septembrie).