Categorii
Arhiva Blogging Personal

Câștigă 1000 de lei cash participând la concursul Reeija

Că tot e vară și nu strică un ban în plus bloggerului iată că am lansat azi concursul „Blogger X 1000” în care premiul cel mare este 1000 de lei în mână. Concurența se anunță a fi mare iar articolele vor fi pe măsură.

Concursul are rolul de a mări awarenesul pe online pentru magazinul de genți piele la care sunt asociat, Reeija (Reeija se citește „re-ia”, cu un E lung). Cu această ocazie bloggerii care vor să participe trebuie să scrie un articol-ficțiune care are în centrul atenției o geantă/poșetă. Mințile cu adevărat creative nu vor găsi probla foarte dificilă.

Durata concursului este între 20 iunie și 3 iulie 2013. Articolele se trimit către mine la adresa manuel[at]reeija.ro iar cu decid care merită premiul cel mare. Mi-am rezervat două zile să pot juriza cum trebuie articolele care vor fi trimise.

Există o serie de condiții pe care bloggerul trebuie să le respecte legat de blog în sine, dar și de redactarea articolului. Vezi cu atenție ce scrie aici.

Premiul cel mare, 1000 de lei în mână, este suficient de atractiv, mai ales că pe on line am văzut mai rar premii mai mari ca acesta și acelea erau în obiecte sau vouchere. Cu 1000 de lei în pușculiță faci ceva treburi, nu glumă.

Locurile 2 și 3 primesc, fiecare, câte o geantă iar articolul câștigător va fi publicat și pe blogul Reeija. Înscrie-te la concurs și fii gata de luptă.

GCM mi-a sărit în ajutor și a anunțat concursul și pe blogul lui. Iată ce imagine simpatică a făcut:

Succes tuturor participanților.

6 răspunsuri la “Câștigă 1000 de lei cash participând la concursul Reeija”

Astept ceea ce te-am rugat, daca esti interesat…

uite-asa ajunge o fata cu-minte bine formata in domeniul real sa le invidieze pe romanticele de la litere! as incerca sa scriu o compunere, ca la clasa a 3-a, cu introducere, cuprins si incheiere. respecta rigoarea matematica, ar avea un schelet, of…metaforele…o sa ma mai uit o data la poze, poate tasneste inspiratia…

Concurenta se anunta acerba si am sa fiu foarte strict. Nu de alta, dar am sa public articolul respectiv pe blogul Reeija si vreau sa pun acolo ceea ce este cel mai bun.

Mai e timp berechet, dar e bine sa pregatesti proba temeinic. Deja mi s-a promis ca voi sta lipit de articole multe ore :))